icon

Probdělé noci po Sunar Nutradefense 2, zasytí ho málo?

kvetinka84
3. únor 2013

Ahoj, prosím o radu. Už jsem docela zoufalá. Mám půlročního chlapečka. 4 měsíce jsem kojila, pak 2 měsíce pil Bebu sensitive. Teď ke konci začal pít míń mléka, doktorka mi poradila přejít na pokračovací mléko 2 a změnit značku, že ho třeba nalákám na novou chuť. Doporučila mi Sunar Nutradefence. Pije ho, ale ne o moc víc než tu Bebu. Ale co je hrůza jsou noci. Večer sní 200 ml kaše, dělám mu nemléčnou z toho Nutradefense, spí tak 2 hodiny a pak se pořád co 2-3 hodiny budí, dám mu mlíko, vypije ale jen 120, víc nechce a za 3 hodiny znovu. K ránu už pak hůř usíná, takže toho opravdu moc nenaspíme. Myslíte, že ho ten Sunar málo zasytí? Přemýšlím, že to vzdám a vrátím se k Bebě. Na té se budil jen jednou za noc. Co myslíte? Nemáte s tím zkušenost?

lv
•
3. únor 2013

@kvetinka84 jasně, změnila bych mlíčko..buď se vrátila k té vyzkoušené a osvědčené Bebě, nebo zkusila jiné, než ten nesedící Nutradefence.Nevim jestli všechna miminka, ale moje dcerka si vypije dávku 120ml, víc nechce, já tím nestresuju, každý dítě je jiný, přibírá a roste jak z vody, aby dostala dostatek mlíka dělám mléčné kaše, svačinku ovocné pyré s mlíčkem, někdy jogurt..nebo ho zlobí ty kaše na noc, některým dětem to nedělá dobře /u nás to neplatí/, jedl je i dřív?

veryk
•
3. únor 2013

no, ono to nemusi byt ani tak mlikem. proste se budi. bud zacinaji zuby nebo ma uzkosti, ze se nemazli s mamou, to tak deti mivaji. je to normalni. kase je dost i vypit 120ml mlika je take ok. me se zacal kluk budit od 7mes a trva to az doted a to mu je uz rok. i kdyz ted uz se to pomalinku lepsi. budil se i po hodine, trapily ho prave zuby. k dceri jsme take vstavali dvakrat za noc az do roku a pul. nezbyva nez vydrzet. ja typy um mlik stridam, chutove mu to nevadi a na spani ani jeden typ nemel vliv, ani ty nocni mlika.takze podle mne nezbyva nez ti prat, aby ho buzeni co nejdrive preslo, dockame se vsechny... hodne sil, vera

blahova_andrea
•
3. únor 2013

hmmm, tak my takhle fungujeme ještě v 13m ☹ zkoušela jsem různá mlíčka a po všech je to stejný

kvetinka84
autor
•
4. únor 2013

Dík za rady, já dneska po další hrozné noci koupila Bebu. To že nevypije dávku větší než 120 ml už dávno neřeším. Přibírá a přijde mi, že si to vynahrazuje v příkrmech. Kaši jí od Vánoc a nebyl problém. Zuby jsem taky podezřívala, ale nepřijde mi, že by měl nějak červené dásničky. No musím prostě vydržet

veryk
•
7. únor 2013

presne tak, vydrzet! my mame maly byt a tak uz mam domluveno vikendove spani u sousedu 🙂

alyssa.anna
•
21. dub 2014

@kvetinka84 tak u nás to bylo to samé. Od 6m se mi po hodině až dvou dcerka budila. Musela jsem dokrmit, snědla tak 90ml a pak usnula. Vyřešilo to Hami Hajaja. Spí po něm lépe a v noci uź skoro nedokrmujeme.