Speciální umělé mléko pro dítě s rektální píštělí. Poradíte, prosím?
Dobrý den maminky. Chtěla bych se zeptat dcera 3 týdny narodila se z rozenou vadou nemá konečník místo toho má u vaginky rektální píštěl, vyprazdňovat ji musím hadičkou. Mě by zajímalo nebo bych chtěla poradit kvůli stolici nemůže umělé mléko aby se mohla vyprázdnit dobře odsávám mateřské mléko, jenže ať dělám co dělám pravidelně jím a odsavam a stejně mléka mám čím dál míň a malá vypije čím dál víc. Z lékařem jsem mluvila a umělé mléko budem muset zkusit prý už jsou nějaké speciální ale já nemám vůbec tušení které by mohla aby měla stolici řídkou a šlo jí se dobře vyprázdnit. Prosím poraďte mi nebo máte někdo zkušenosti, na operací jdem až v září. Děkuji ❤️💐
Kojit nám nejde mám velké bradavky a nevleze se jí to do pusinky. 😔
@jirinauchytilova1 To je úplně normální, že je pusinka na začátku malinká a miminko má problém do ní uchopit celou bradavku - proto také spoustu maminek kojení zpočátku bolí. Ale velmi rychle vyroste a pak to jde lépe, vydrž.
@jirinauchytilova1 určitě prosím investujte do kvalitní laktační poradkyně. Nejen že ušetříte za UM, ale dáte děťátku to nejlepší. Ony umí zázraky. Bez nich bych také nekojila, díky nim oba syny 1,5 respektive 2 roky
Co třeba vyzkoušet kojící kloboučky?za mě suoer
@svatenka11 ano, ty mi taky pomohly. Musela jsem vyzkoušet několikery, nakonec byly nejlepší ty nejtenčí a nejměkčí. Já jsem opravdu za každou cenu chtěla kojit, tak mi ani nevadilo, že jsem musela některé zahodit a koupit jiné. To bylo před 15 roky, dnes už je to možná jednodušší vybrat
Zkus zapracovat na tom kojení, je to pří této vadě nejlepší, stolice je řídka a nejsou problémy se zacpou pak. Na faceboku je skupina stenoza. Najdes tady diskuzi, kde je na ní odjaz na ten facebook. Tam ti poradí více z praxe. Nám doporucovali z volné prodejných hipp combiotik. Operace v Motole?

Ahoj s mlékem by asi měl spíš poradit ten lékař, nebo možná pediatr, případně bych zkusila v lékárně se zeptat...
Spíš se chci zeptat jestli nemůžeš malou kojit rovnou? Nejde to? Přece jen kojení je lepší stimulant pro tvorbu mléka, většinou při odsávání co vím od kamarádek mléko časem opravdu neměli.....za mě pokud je to možné tak zkus kojit, pokud ne, tak bude na umělém 🤷🏼♀️