Beba Comfort - blinkání, zácpa. Beba HA - zelená stolice

pepinova
16. říj 2014

Maminy prosím o názor, radu, zkušenost..uvítám cokoliv. Malému je 6 týdnu,trpěl na koliky taky jsme zkusili BEBU Comfort- začal mi po ní dost blinkat. Doporučili mi mlíko zahušťovat což bylo super až na to, že ho to zabetonovalo a kakal pouze s rourkou a po každém krmení byl v křeči a plakal. Na koliku dáváme Espumisan, nebo Babycalm- vyhovuje. na doporučení Dr. jsme začali dávat BEBU H.A. a zahustit na blinkání a taky proto, že má dost citlivou pokožku. Po dvou dnech začal sám kakat, ale brčálově zelenou a zapáchající stolici ...Průjem nic takového nemá, ale stále se po krmení kroutí. Má někdo podovnou zkušenost ? omlouvám se za román .

lv
16. říj 2014

HA mlíčko bych nedávala, to je přece pro děti ohrožené alergií, to tipuje podle té citlivé pokožky? A probiotika nějaká dáváš? babycalm a Espumisan jsou jen proti plynům ve střevě, ne probiotika pro lepší trávení..lactobacílky se třeba dají sypat do mléka..a AR mlíčko? antirefluxní, tedy protiblinkací..

adelka76
16. říj 2014

Ahoj, vyzkoušej Hipp Combiotic, malý dost trpěl na koliky, musela jsem dávat Espumisan, ale když jsem mu začala dávat Hipp, trávení se mu krásně upravilo, žádné koliky ani zácpy. Hipp totiž už obsahuje probiotika, takže je nemusíš přidávat zvlášť.