Boj s krmením z lahvičky. Jak zvládnout odolávání dítěte?
Ahoj holky prosim o radu popripade jestli ste nektera zazila. Sme cca na treti tyden na um kojeni ted resit nechci tak prosim nestourat musela sem prestat. K otazce silene bojuju s malou aby se najedla z lahvicky krmim co dve tei hodky ze zacatku to bylo castejs co hodku nez si zvykla a jakztakz se to naucila. Vypije mi nekdy 60ml nekdy 80-90-110ml nejmin 60ml nejvic 110ml kazdy 2-3 hodky spis ty tri hodky vzdy kdyz spi pres den a vzbudi se tak ji davam jist a basti krasne ale problem nastava kdyz sme vzhuru a ma tri hodky od posledniho krmeni tak udelam mliko chcci ji dat a zacne rev vyplivavani mlika i savicky krouceni hlavou vztekani po chvilce boje se chyti a vypije neco
Musim stat u digestore a pohupovat na netu sem nasla ten figl a docela to funguje jenze az po tech scenach
Nevite co stim? Myslite zw je to jen prechodny a prejde to? Mam lhvicku tomme tippe krasne z ni pije v noci kdyz se vzbudi budi se kdyz usne v 19:30 tak se prvni budi v 1 a pak co tri hidky a to krasne bez rvu se prisahe a basti problem mame jen pres den ze zacatku tri dny byl sileny rev pak se to uklidnilo a ted zas taklen bojuju. Mela sem sunar myslela sem si ze ji treba nechutna tak sme na kendamilu. Sem v silenym stresu z toho ze je neco spatne porad hledam ruzny diskuze jestli to neldo taky nezazil a neuklidnilo se to. Na vaze mi za ty skoro tri tydny nabrala 400g takze v nabirani problem neni( prosti pondeli to bude tri tydny) savicku se mi menit nechce protoze fakt kdz v nici pije tak krasne nebo kdyz ma svoji naldu dobrou tak taky
Predtim sem zkousela od suavinexu a tu nechtela vubec sty ji to vzbec neslo. Pak me napadlo ze treba ji vadi ze je slaby prutok tak sem dneska koupila ten stredni prutok co je od tri mesicu maly za tyden jsou tri mesice no a to ji vadilo to ji teklo z pusinky nestihala asi polikat. Je ze ja uz sem fakt zoufala a ve stresu jak spu ty sceny pokazdy kdz dojde na krmeni tak se modlim at se hned beze rvu a proseni naji. Podotykam sem v klidu broukam ji rikam ji ze je sikulka delam na ni naminami to taky zabere ale to zacatecni odmitany vystrkovani savicky rvani lrouceni hlavou zazila ste nektera a uklidnilo se to? porad nad tim premyslim
Dekuju za odpovedi
@anita003 sem cetla ted naky diskuze stary z roku 2013 kde tohle resili taky maminy a psali ze krmi ve spanku v noci
Me mala se v noci kdyz usne 19-19:30 budi prvne az kolem ty 0-1 a pak co tri hodky tak sem zkusila ted ze spi od 19:30 ji dat ted v 21:30 tak si vzala jak spinkala a cucala ze vycucla 100ml tak si rikam ze si budu ridit budoka a taklen to delat furt ale co ten den proste ten nevim jak udelat aby jedla v klidu bez scen krouceni hlavicky plivani
Myslis ze se to zmeni a zacne jist pres den bez probelmu a vic? Ja porad na to myslim hledam ruzny diskuze jestli si tim nekdo prosel taky
@simca128 no vidíš, když si dala 100, tak má plně pokrytou denní dávku, takže fakt málo nejí... Mlíko neměň, není žádný důvod... Jsi fakt hrozně vystresovaná a naprosto zbytečně! Já třeba vůbec nevím, kolik toho moje vypije, na 3 měsíční kontrole přibrala, hotovo, neřeším... Fakt ji zkus míň pozorovat, počítat, zkoumat - pokud s ní něco bude, dá ti vědět 😄
Já teda kojim, ale zkouším metodu láhev - prso a zpět, a bez výsledku. Potrebovala bych jít od května do prace, ale zatím to moc růžové nevidím. U flašky je to vážně úplně stejnej boj, kroutí se, vzteká, je rudej, ale na prso se přisaje hned, flašku vyflusava, vypije sotva 10ml, ale to spis, ze to do něj batece,bez ze by sál.... A to jsme vyzkoušeli x saviček. Jinak k tomu množství, můj syn taky nevypije pokaždý stejne, jednou tahá 3 minuty, potom 10... Nebudim, přes noc se budí max coctri hodiny, přes den co hodinu a půl. Prvního jsem musela přikrmovat, a taky jsem čekala, až si řekl, vyjma noci, to spaval 12 hodin, musela jsem budit. A rada teď na ty časy vzpomínám 🤣

@simca128 nic jí nebude, ale třeba osobně bych jí ještě do půlnoci mlíko šoupla, klidně, když bude spát... Já mojí dávám třeba po 23hod, než jdu spát, ale je to z čistě sobeckých důvodů, to aby mě pak v noci nebudila 😀