icon

Co pomůže, aby holčička nezvracela? Vyměnit příkrm?

pavlanatlinka
7. led 2012

ahojky mám prosbu mám 1m holčičku kojím jí a musím jí dokrmovat protože jí to odemě nestačí používaly jsme jako dokrm nutrilon ale ten jí nevyhovoval tak ted zkoušíme bebu a ona mě stále ublinkává a včera mě vyblinkala snad uplně všechno co šlo zní to jen lítalo.. nevíte co na to pomajá aby mě takhle nezvracela nebo mám vyměnit a zkusit jinej příkrm?

maxi.smile
7. led 2012

Poraďila bych se s doktorkou...jinak proti ublinkávání je mléko s přídavkem označení AR. (Nutrilon AR).

katchi
7. led 2012

A jak poznas, ze ji to nestaci? Treba ublinkava z toho, ze ten dokrm uz ma navic a tlaci ji to v brisku.

veronikaprostenika
11. led 2012

Ja si na blinkani objednala Gastrotuss baby-jeste nemam zkusenost, vyzkousim zitra. Snad pomuze

dlabinecka
11. led 2012

Podle mě je teda uplně normálně přejedená...

denousek
11. led 2012

presne jak pise maxi.smile pro blinkaci je AR . beba nesedela ani nam...

coxa
11. led 2012

Určitě bych to řešila s doktorkou, ne na diskuzi 😅

rebelie
11. led 2012

A jakým způsobem dokrmujete? Jestli třeba nenapolyká moc vzduchu... A jak zvrací - obloukem, nebo to z ní pomalu vytéká? A trvá to od začátku, nebo začala zvracet až teď? Chtělo by to prostě víc informací... a samozřejmě, jak radí maxi.smile, nejlépe skonzultovat to s doktorkou...

honzulka
11. led 2012

Souhlasím,že bych to řešila s doktorkou..Mě ublinkával Jeník celou dobu než jsem začala dávat příkrmy,celou dávku my vyhodil taky Bebu,takže jsme byli na AR a stejně ublinkával...Tomika jsem dokrmovala taky,že prý měl málo odemně a po jednom dokrmu jsem měla mokrý celý záda... 😠Hlavně jde taky o to,jak blinká,aby to nebylo obloukem a kolik vypije příkrmu?My dávali v měsíci 30ml...

karafiatek
12. led 2012

No v první řadě bych si řekla, proč mléko od tebe dcerce nestačí? Máš ho málo? Nepřibírá, jak by měla? Laktace se dá zvýšit - odstříkáním mléka, častějším kojením a tak. Jakmile začneš přikrmovat umělým mlékem, tak ti laktace úplně časem zmizne. Jinak moje 3měsíční mimino taky blije, už od porodnice. Má reflux, či jak se tomu říká. Kojím častěji a po menších dávkách, to mám vyzkoušené, že funguje.Jak se mimi přepije, blinká - někdy to jde i nosem. Už jsem si zvykla, že ho převlékám několikrát za den.

verylka
4. srp 2012

pokud kojis nevis kolik vypije. je dobre aspon par dni malou vazit pred a po kazdem kojeni abys zjistila kolik toho od tebe vypije.. podle toho co pises bych rekla ze ma ten dokrm uz moc.. a to ze blinka muze byt prave to ze se prepije... pribira ti dobre? (mmchd beba AR nedesi ani nam malej mi ji blinkal i nosem)
@veronikaprostenika nam Gastrotuss na reflux (ubinkavani) zabiral 3 dny a pak jsem byli tam kde pred tim...zabralo az mliko odstrikavat a zahustovat ve flasce...