icon

Dávkovač suš. mléka Avent, kolik se vejde do přihrádky?

monikasrnkova
10. srp 2013

Maminky, chci se jen zeptat na dávkovač od Aventu. Všude uvádějí ,,malý praktický" dávkovač rozdělený do 3 příhrádek. Zatím mi malý vypije 4 odměrky, ale co až jich bude pít víc? Máte některá zkušenost kolik se do té jedné příhrádky vejde? Nebo doporučte prosím jiný dávkovač.. Děkuji 🙂

hojda
10. srp 2013

Vejde se jich tam max 6, koukni na dávkovač od sunaru, mám ho v bazárku.

surinka
10. srp 2013

No já to teď zkoušela a vešlo se mi jich tam 8, ale je to až k vršku. Jinak já ho měla a stačil nám. Od té doby co jí malá příkrmy už ho s sebou moc nevozíme, max. jednu dávku a ta jde dát i rovnou do lahvičky. A když jedeme na dýl, tak beru stejně celou krabici. Jinej jsem neměla, takže porovnání nemám.

kajovaevicka
10. srp 2013

Malé dávám maximálně 180ml najednou, to je šest odměrek a v pohodě...

boban
10. srp 2013

S Avent dávkovačem zkušenosti nemám, ale mám doma dávkovač z DM a je skvělý..vpohodě se do něj vejde i 8odměrek 😉
Je to přesně tento 😉

sinorina
10. srp 2013

Mám dávkovač od sunaru, také se tam v pohodě vejde i 8 odměrek.

evitaa
11. srp 2013

Chtěla jsem si pořídit také nějaký dávkovač UM. Všechny, co jsem viděla, stály přes 100,- Kč. Nakonec jsem koupila v Tescu dětské kelímky s víčkem za 16,-. Akorát to nebylo v dětském oddělení, ale v domácích potřebách. To samé s kartáčem na láhve - v domácích potřebách třeba i o polovinu levnější 🙂

mafeska
11. srp 2013

já mám tenhle http://www.mamitati.cz/kojenecke-a-detske-potre... a vejde se 8 odměrek. Ještě teď využiju. nezbytná součást výbavičky pro umělou výživu, super věcička 🙂

lilboomcz
Odpověď byla odstraněná