Dávkování UM. Jak to mám dělat?
Miminku je 6tydnu. Doteď jsem davala UM dle pokynů při odchodu z porodnice, tj každý tři hodiny. Nicméně si říkám, že místo 7-8 menších dávek bych mohla třeba začít dávat UM v 5-6ti větších dávkách. Co myslíte? Jak to mám dělat? Dekuju
Nejdřív bych zkusila, jestli ti tu větší dávku vůbec vypije a nevyblinká 😉 Ale myslím si, že po třech hodinách je to v šesti týdnech akorát... Chápu, že v noci se ti třeba na krmení nechce vstávat, ale mimčo si stejně řekne, že má hlad 😉😆
Ja si davkovani ridila dle navodu na krabicce, tzn odmerka na kilo ditete a casem jsem mela i nejaky system a vedela kdy a v jakych intervalech ji. Tzn v tech 6tydnech to bylo pres den co tri hodiny a v noci v 21:00 00:00 a v 6:00 samozřejmě orientačně 🙂
Já taky UM dělala podle pokynů na krabici. Nedávala bych větší porce aby se ti mimčo nepoblinkalo.
By blinkalo 🙂 dávala bych, jak jste zvyklí, jen v případě růstového spurtu třeba častěji

Dávala bych jak jste zvyklí z porodnice. Mě malá vypije větší dávku a stejně chce za 3 hodiny znovu. Není zaručené, že prcek vydrží delší časový rozestup. Už vydržet 3 hodiny je úspěch.