icon

Espumisan kapky a UM. Jak je podat?

vero987nika
1. črc 2021

Jak mám prosím podat 13ti dennímu miminku kapičky když jsme na UM? Na krabici nutroše píší že se do něj nesmí nic přidávat 🤔

michaelarousova
1. črc 2021

@vero987nika vzdyck jsem davala do mleka☺️

goovana
1. črc 2021

@vero987nika já dávala na lžičku

vero987nika
autor
1. črc 2021

@michaelarousova myslíš do umělého ? 🙂

izzylka
1. črc 2021

Na lžičce, nebo nakapat přímo do pusinky 🤔 dělali to tak už v porodnici a já mu taky v klidu kapala přímo do pusy...espumisan je sladký, chutnal mu a držel 😅

michaelarousova
1. črc 2021

@vero987nika ano i doktorka mi to rikala☺️Ale na lzicku jsem taky davala ale kdyz byl vetsi ☺️

vero987nika
autor
1. črc 2021

Supr děkuji všem 🙂 já bych chtěla nakapat hezky rovnou do lahvičky k UM, jen ta hláška na krabici mě fakt zmátla 😁

elizsebik
1. črc 2021

@vero987nika my dáváme na dudlík🙃

vero987nika
autor
1. črc 2021

@elizsebik Jo tak to je skvělý tip ale u nás bohužel nepůjde 😔 máme šílený hemangiom na pusince takže kojení a dudlíky jsou pro nás sci-fi ... naštěstí jsme našli alespoň jednu lahvičku na krmení co nám vyhovuje a nemusíme aspoň krmit jenom stříkačkou 🤦🏻‍♀️

elizsebik
1. črc 2021

@vero987nika aha, a půjdete na to léčbu na hematologie? Potom to bude dobrý). Já bych zkusila ve vaším případě nakapat přímo na tu savičku, a dát to jenom polknout, nebo cokoliv co dostane do pusinky, zase to brzo nebude problém, jak mile začne všechno tahat, dá se nakapat na kousátko apod. Nebo například dát to i pipetou, odkapat to někam do nádobí a nabrat pipetou a přímo do pusinky😊

amazonkajanik
1. črc 2021

@vero987nika do mléka. Navíc srazí i pěnu na něm při míchání

vero987nika
autor
2. črc 2021

@elizsebik ano, už jsme v nemocnici 🙂 jeli jsme teda jen na prvni kontrolu a domluvit se co dal, ale jak nás viděli tak okamžitě příjem a léčba 🙈

elizsebik
2. črc 2021

@vero987nika oh, at dopadne všechno dobře 😊 to je skvělý, že existuje léčba 🤗.
My také máme hemangiom, ale na ramínky, a máme hlapecka, takže my jsme nešli do toho, ale v jiném případě určitě 🧚
Držím palce 😇