icon

Jak často dáváte 4měsíčnímu dítěti papat Sunar?

smejtka
3. bře 2016

mám chlapečka 4 měsíce a pořád mu musím dávat co 3 hodiny sunar přes den to jde ale i v noci je jak hodinky přesně co 3 hodiny ....chtěla jsme se zepat jestli to máte taky 😒 😒

floruska
3. bře 2016

Ahoj,no je možné že je prostě třeba více hladový,zkus mu udělat trochu větší dávku nebo na stejné mnořství vody větší dávku,já mám sice chlapečka 3měsíce ale jelikož spinkáme spolu(je takto klidnější,a spokojenější prostě mu stačí cítit to moje teplo) tak v noci ho jen kojím ale má i dny kdy spinká i celou noc v kuse vždy jen jakoby zkontroluje že jsem vedle něj a spinká spokojeně dál,jinak nevím co bych ti ještě poradila

sixtynka
3. bře 2016

Ahoj,
já ve 4 měsících přešla na krmení v 7 - 10 - 13 - 16 - 19 - 22 - 04 , takže v tom nejsi sama. Lékaři to tak do 6M i doporučují, aby dítě mělo pravidelný režim. Mojí dceři je přes 5M a vyhovuje nám to tak. Dávku mlíka by jsi měla dávat podle váhy. Vzorec je jednoduchý, moje dcera má 7,4kg - takže hmotnost x 150 / počet porcí jídla denně - takže 7,4 x 150 / 7 = 158,5, takže by měla jíst plus mínus 160ml při každém krmení. Ona teda průměrně vypije 130ml, prospívá, tak to neřeším, hlavně nepřekrmovat! V 10 má cca 80g přesnídávky a ve 13 cca 70g masozeleninového příkrmu, když jí to nestačí, dopije se mlíčkem. Jinak ´v ostatní hodiny pije jenom mlíčko. Já teda dávám od Hippu