Jak dlouho používáte otevřené umělé mléko?

30. pro 2020

Kluka, 2 m, kojím, ale tak jednou za týden, kdy se prostě nemůže dokojit, dokrmuju Nutrilonem. Za ten týden spotřebuju tak 1,5 odměrky max. Na krabici píšou spotřebovat do 4. týdnů. To nespotřebuju ani čtvrtinu balení. Opravdu je nutné zbytek vyhodit?

nika82
30. pro 2020

ja to sice ine mlieko , ale skus pozriet ci to nemaju aj uvas je to 150g balenie
https://www.babyplace.sk/dojcenske-mlieko-150-g...

zelenaesmolda
30. pro 2020

Zkus kouoit ty uz priprwvene tekute.Jinak podle me se tomu nic nestane ale vyrobci se chrani

martt
31. pro 2020

Pokud ho máš pořádně zadelane, tak by se mu nemělo nic stát. Ale existuje mensi balení Nutrilonu. Vím že jsem ho tenkrát kupovala přímo v lékárně, jako pohotovostní k našim, kdybych naše zapomela doma.

cilkat
31. pro 2020

Vytáhla jsem Nutrilon po třech letech - otevřený. Jediné, co mu je, je, že je zvlhly a slepený... (Nedávala jsem ho dítěti, ale do cukroví, došlo mi sušené mléko). Sušené věci fakt vydrží roky, ale na stravu pro dítě jsou velmi přísné předpisy a u úplně malých dětí je opravdu třeba. U dítěte, které leze a zizla koberec už je to víc v klidu.

majvik
31. pro 2020

já jsem teda UM dávala až po roce, takže to už bylo větší dítě ale dávala jsem i když bylo otevřené dýl než doporučovaly. Ale pokud to máš opravdu až takhle, tak bych to možná odsypala na třeba 4 menší dávky a ty nějak zkusila uzavřít třeba vakuovačkou, nebo alespoň do nějaké uzavřené sklenice ať to zbytečně nevlhne...

elesse
31. pro 2020

Nutrilon se prodava i v malych balenich. Ja bych to podle doporuceni vyhodila. Ale hlavne... jestli dokrmujes jednou tydne, nedokrmovala bych vubec