Odmítá lahvičku Avent

akelin
19. pro 2017

Ahoj, malé je 5 týdnů. Napřed jsem kojila bez problémů, pak jsem začala ztrácet mléko a musela jsem přistoupit na příkrm. Napřed malá lahvičku Avent Natural s Nutrilonem nadšeně přijala, ale po třech dnech se sekla a odmítá ji. Dokrmuji hadickou přes prs, ale mlíko asi ztrácím čím dál víc a navic hadička není dlouhodobé řešení.
Napadlo mě, že nutrilon je asi příliš hustý na otvor v lahvičce. Měl jste někdo stejný problém? Jak to vyřešit?

Díky za konstruktivní odpovědi

beruda
19. pro 2017

@akelin Můžu se zeptat, proč si myslíte, že ztrácíte mléko? Jestli proto, že dcera chce kojit čím dál víc, tak to je normální stav. Kolem šestého týdne přicházejí děti do růstového spurtu a jeden z doprovodných projevů je, že chtějí být častěji kojené a u maminky. Tento stav by trval jen pár dní a navíc by se přikládáním podle její potřeby laktace brzy upravila.

absintka19
19. pro 2017

@akelin nevim co mate za nutrilon, ale husty rozhodne neni kdyz je udelany dle navodu. Mala je na nem stale, lahvicky avent taky, meni se jen savicka s poctem otvoru.
A jinak souhlasim s @beruda.

ariadna12
19. pro 2017

Taky si myslim, ze hustotou to nebude. Pokud by Nutrilon dale nechtela a bylo stale malo materskeho mleka, zkusila bych treba Hipp combiotik - prvni kojenecke mleko. Nema problemy s travenim Nutrilonu? Ja kdyz je mi po necem blbe, taky to nechci (teda uz nakou dobu nejsem mimino, jen mne to napadlo😉).

ariadna12
19. pro 2017

Dalsi napad - obcas se dirky v savickach ucpou a dite je pak vztekle, ze nic netece. Ale to si asi hlidas.

janawaes
19. pro 2017

@akelin Vseobecne mi ty mlicka prijdou ridke. Spise bych vyzkousela jine mleko, co jsem tak ve sve okoli slysela, tak hodne deti moc Nutrilon nemusi, asi je z toho boli brisko nebo nevim.

soleilll
19. pro 2017

@akelin UM připravené podle návodu je tekuté, nesmí v něm být hrudky, takže je potřeba dobře ho rozpustit a rozmíchat ve vodě. Nutrilon je víc hořký, pokud nepůjde kojení, můžeš zkusit Sunar, který je sladší (jako mléko, ne jako cukr), případně mám dobrou zkušenost s HAMI, které je kvalitní a za dobrou cenu. Obě děti jsem krmila z lahviček Avent klasik, jen dle věku vyměňovala savičky.

poah
Autor odpověď smazal
Zobraz