icon

Máte zkušenost s kozím umělým mlékem nebo kaší?

mku
6. čer 2018

Od kdy jste pripadne detem davali? A davali jste jako doplnek ke klasickym kasim nebo jako nahradu?

fyii
6. čer 2018

ja jsem s ni zacinala v prikrmech, ale bylo mi receno Mudr. ze pokud neni duvod zdravotni, ze mam davat normalni, ze to dite potrebuje ty latky co jsou v tech beznych kasich ( i si musi zvyknout na lepek apod..)...ja davala ty z dm mlecne a maly ji chce dodnes a to uz ma 21 mesicu🙂

fyii
6. čer 2018

jo a jen mezi nami kozi kase zase tak skvele nechutna a divne " voni"..

fyii
6. čer 2018

vyborna kase je Hipp prvni kasicka nebo tak nejak, stoji asi 180 Kc, ale byla velmi chutna, nebetonavala, mel ji fakt rad

maretavan
6. čer 2018

Mému synovi moc chutnala kozí kaše a je pravda, že moc nevoní, ale proti gustu... a chtěla jsem zkusit i mléko, ale přišlo mi poměrně drahé.

maretavan
6. čer 2018
mku
autor
6. čer 2018

@maretavan jj tu prave taky mame a prisla mi docela dobra... a synovi chutna vic nez bezne... ale nevim prave jestli to muzu dat jako uplnou nahradu beznych kasi...

majovasnazilka
6. čer 2018

Koupila jsem kozí mléko Babybio, když jsem přestala kojit, běžné UM nechtěl, no a ani tohle, spotřebovala jsem ho na kaši, tu snědl bez problémů. Ale musím říct, že do něho nedostanu žádné mléko. 🙂

kaja2016
6. čer 2018

@mku Zkouseli jsme kvuli exemu po kravskem mleku, divne to smrdi, moc to nechtela...