Může mít syn po Hippu větší hlad?
Ahojky maminky chci se zeptat maly ma necele 4mesice pres 2mesice jsme davali bebu kdyz nas trapili prdiky tak bebu senzitiv a bylo vse ok.ted se mi maly zdal takovy neklidny a nekdy pred jidlem brecel a prvne jsem mu musela dat trochu caje aby chtel mlicko.rekla jsem si ze zkusim nove mliko a ted asi cca 4den davam hippp papa pekne ale blinka po nem,ale neni to nic extra jen je to sama voda to me prekvapuje a taky kdyz jsme meli bebu tak jsem mu dala papat pred 9a vydrzel cca do 6spinkat ted se v noci budi na mliko.muzou to byt priznaky toho ze mu to mlicko nesedi?dekuji za jakoukoliv odpoved
Ja Hipp nemusim, podle me je to hladovy mliko...syn ho ani nechtel a je zbytecne drahy. Nejlepsi zkusenost mam s Hami a Sunarem.
Ted to mliko nemam u sebe tak nevim presne jak se pise 🙂 asi hipp combiotic bio 🙂
spíš bych tipla na růstový spurt. Pozor na střídání mlék, tělíčku trvá než si zvykne na nové, než se odhalí jestli mu sedlo i 2týdny - tohle mu asi nesedí. Proč nepokračujete v té Bebě?
@jasminecek To jsme taky meli. Nam nejvic sedi Hipp AR, mlicko je hustejsi nez ostatni, malemu chutna, neblindi po nem a celkove je spokojeny. Bohuzel nez jsme objevili tohle mlicko tak jsme jich museli vyzkouset hodne. Bud byl hladovy, nebo ho bolelo brisko, nebo prdiky, nebo zvracel...
Také používáme Hipp bio combiotic 1 a momentálně jsem taky nejistá, zda mimču sedí. Má potřebu jíst každé 2,5 hodiny a to baští větší dávku než by měl. Takže když mu dám o dost více, aby se zasytil, tak má pak bříško nafouklé jako balon. Jinak také trpí na prdíky, neustále tlačí. Stolici má krásně žlutou a kašovitou, někdy možná až tekutou, ale ne průjem. Kolikrát z něj vystřelí , že to mám při přebalování až na tričku. Dáváme do každého mléka Espumissan, ale ted mi přijde, že je to téměř k ničemu. Před pár dny, byl cca týden naprosto hodňoučký a pak zase divočina. S doktorkou jsem to řešila cca před 14 dny, prý máme dát větší dávku mléka, ale to mi netoleruje, už takhle musím mléko lehce zahušťovat Nutritonem. Také přemýšlím o změně mléka, ale nechci nic uspěchat. Co myslíte vy zkušené maminky?

A jake mlicko Hipp davate?