Můžete mi poradit UM, po kterém by mi malý neblinkal?
Maminky jdu si pro radu..U syna (5tydnu) jsme vyměnily Sunar za Nutrilon malý byl z něho uplně zabetonovyný nemohl se vykakat..Teď máme asi 10dní Nutrilon.Stolice se nám sice upravila ale začal mi po něm po každém jídle blinkat...Poraďte nějaké mlíčko které by jsme mohly vyzkoušet 🙂
sice jsem budoucí maminka, ale toto taky budu řešit. Dobré recenze jsem četla na Beba pro 1 nebo beba comfort 1 i některé maminky si vychvalují Hipp bio combiotick, ale ten už je o něco dražší.
Moje holky jsou taky blinkací a Nutrilon AR nám pomohl od zvracení obloukem, ale pořád mi po něm ublinkávají, i když už to není tak hrozné. Akorát je zacpává a kadí mi tuhé hroudy, takže teď mícháme normální a AR...
Maly je take od zacatku na Nutrilonu. Take blinkal a dr. mi rekla, ze pokud to neni "gejzir" a nevyleti z nej vsechno, neni treba se trapit. Je dobre 15 min od nakrmeni nepokladat, mit na spani podlozenou postylku-tedy nohy u hlavicky a podobne.
Bebu z vlastni zkusenosti nedoporucuji,maleho nezasytilo, plakal hodinu po nakrmeni. Ale zase kazde mimi je jine....
A nebo zkuste Nutrilon AR, jak doporucuji vyse.
Drzim pesti
jak píše cabo - každé mimi je jiné...nám třeba sunar complex moc pomohl..v porodnici dávali automaticky všem nutrilon...malý měl po něm strašný průjmík hned od začátku..mi tvrdili, že to je normální a není to stravou...alebylo v porodnici jsme byli 16dní ( já měla velké komplikace) apo návratu domů jsme po recenzích začali dávat sunar...krásně se to upraviulo..stoličku měl předpisovou 🙂 takže to musíš zkoušet...to blinkání nemusí být nutně způsobeno druhem UM...mému synkovi se reflux projevil víc taky až po prvním měsíci a od týdoby jsme prakticky nesundávali bryndáčky...i když jsme po jídle zůstali se zvednutou horní polovinou těla a tak...dost blinkal, ale nebyly to šavle a prospíval víc než dobře, tak dr řekla, ať to neřešíme, že se to bude s věkem zlepšovat...doporučila spešl UM proti tomu, pokud bych chtěla...ale už takhle přibíral víc než dost a stoličku měl v pořádku, tak jsem to neřešila...
Můžeš si vybrat jakékoli mléko a přidat do něj nutriton. Nemusíš kvůli tomu měnit značku.
já doporučuji Bebu, nezávisle na tom mi několik lékařů potvrdilo, že míň zatěžuje střeva než Nutrilon (to že má všude reklamu ještě neznamená, že je nejlepší), ale každé mimi je jiné..., nechat odbrknout, tak 10-15 minut počkat s položením a navíc máme pod matrací klín - takže v pohodě 😎
Za mě teda bebivitu 🙂 Po návratu z porodnice nám doktorka doporučila Nutrilon,malej trpěl prdíkama a nemohl se vyto ☹
Žádni masírovaní ,polštářky nepomohly.Známa nám dala doporučení na bebivitu- um z Německa a jsme moc spokojení.Papkáme už 2,a malý baští a nic nás netrápi.Cena je suprová a k sehnáni je skoro všude vo velkých marketech a drogeríí rossman.
Za nás Sunar Premium - co nejblíže mateřskému mléku. Jedinná nevýhoda jenom je, že dost pění. Co se týče problémů s prdíky, kakáním a trávením miminka vůbec, tak tím trpí více než 2 třetiny miminek a to dokonce i kojených. Na prdíky jsme užívali Infacol (ten je fakt super) a na trávení Lactobacílky Baby od Swissu. A vše šlapalo, jak má. 🙂
Nám moc pomohl Hipp AR, obsahuje svatojánský chléb a ten působí v bříšku miminka jako zahušťovadlo. Pak jsme přešli na normální hipp a u toho jsme bez problémů dodnes. Držím palce, ať má mimčo brzy klid.
Beba 1 PRO, nebo Beba 1 Comfort...měli jsme také problémy s prdíky,zabetonováním a blinkáním,také jsme byli na nutrilonu a v cca 2 měsících ho vyměnili za Bebu 1 Pro..o 100% lepší,sice pořád podáváme i espumisan a probiotické kapky bio gaiga,a blinkání se také upravilo. Za mě mohu jen doporučit...nebo je ještě Beba sensitive kde je vyloženě pro hodně blinkající děti a kolikám .) Přeji pěkný výběr 🙂
Malá taky hodně ublinkavala, doktorka nám poradila zkusit Nutrilon AR, po něm sice ublinkavani úplně prestalo ale zas ji ucpaval, mela po něm tvrdý bobky. Chtěla jsem míchat proto normální Nutrilon s tim Nutrilonem AR, ale to mi na Nutrilon lince rozmluvili, ze to nedoporučují kvůli složení. Doporucili mi dávat normální Nutrilon a zahustovat ho Nutritonem. A funguje to. Malá pěkně kaká a ublinkava jen velmi malo 🙂

Zkusila bych Nutrilon AR - dle mého názoru je nutrilon to nejlepší, co miminku můžete dát, tak bych nejprve vyzkoušela to a pak bych se teprve podívala jinde, ale obecně jsou prostě děti, které často ublinkávají a nepomůže nic. Uvidíte. Můj syn také dost ublinkává... (jsme na nutrilon Allergy care kvůli ekzému)