Neklidné dítě při pití UM. Zažil někdo podobné chování?

lidija1234
2. únor 2022

Ahoj maminky,už jsem z toho trošku zoufalá. pořád něco řešíme....máme již 3 mléko a budou nám teprve 4 měsíce. Vypadalo to že tohle už sedlo ale řekla bych že se to zas vrací... Malý při jídle dělá hrozný blbosti,háže rukama, tlačí, odděláva si láhev a vůbec nepije. Normálně mě pil cca 80-100ml a teď mě přes den vypije tak o polovinu míň. Někdy ublinkne hnedka někdy až po delší době a furt sebou šije. Aji mi mnohem min spí a často se budí. Kaká každý den ale už zase většinou jen díky rource. Za mě má dost hlenu ve stolici. Zítra jdeme k doktorce tak uvidím co ano to řekne. Přítel si myslí že ho moc pozoruji a že to moc těším 😃🤷tak já nevím zažila jste některá podobné chování ?

mamikry
2. únor 2022

@lidija1234 Nemuze mit ABKM?

pampeliska1313
2. únor 2022

Možná má opravdu abmk. Syn se nemohl vyprázdnit, hlen ve stolici, nebo prujmy a sedlo mu až syneo od Nutrilonu. A to jsem zkoušela kde co, včetně koziho mlika atd. Určitě to řeknete doktorce.)

lidija1234
autor
2. únor 2022

A dá se na to udělat nějaký neinvazivní test ? Nám doktorka dala před 3 týdny Nutrilon HA l, z toho se stolice spravila ale měl hrozný bolesti bříška a dost ublinkaval. U nás je Nutrilon čiré zlo 😃 spíš bych to chtěla mít potvrzené než pořád měnit mléka to si myslím že asi taky není nejlepší

emillyhk
2. únor 2022

@lidija1234 Stáhni si "dotazník" z téhle stránky: https://www.nestlehealthscience.cz/cz/COMISS
U nás bylo taky podezření na ABKM, měli jsme to sledovat. V tom dotazníku si spočítáš score a výsledek napoví. Je to jenom orientační, ale na téhle stránce je to i celkem hezky vysvětlené.

lidija1234
autor
2. únor 2022

@emillyhk super,moc děkuji 😊