icon

Nutrilon - dítě rychle přibírá a má stále hlad. Máte zkušenost?

nikynikol25
23. říj 2019

Ahoj holky mám dotaz mám skoro 4 měsíční miminko.Ale je strašně velkej a má přes 7kg.
Narodil se skoro o měsíc predčasně měl 47cm a 2770kg.Kdyz jsme odchazeli z nemocnice mel 2690kg.Prvni 10dnu pil Hipp ale nevyhovoval mu,ale nepribral tak rychle měl 2860,tak jsem zkusila sunar jenže po tom rychle nabiral za 7 dnů měl 3180kg.Jenze po něm my vše vyzvracel,doktorka řekla že to mám ještě nechat no jenže 6 týdnů už měl 4970kg a to pil přes den 120ml a přes noc jsem mu už měla dávat 150ml a to dodržují do teď,ale od toho 6 mesice má nutrilon a ten mu sedí nezvraci my nic, jenže mu to už nestačí,brečí my že chce ještě.Ale nabírá strašně rychle někdy chce jist po 2hod.ale zase někdy spí a vydrží i 4hod.nejist a teď má 7600kg a 60cm.Nevim jak tomu pomoct aby rychle nenabiral.Mela ste to některá podobné.Bojim se aby v půl roce neměl 15kg.

Strana
z2
zelenaesmolda
24. říj 2019

@handulkak
aha,tak me se mala na mliko v noci nebudi 🙂

handulkak
24. říj 2019

@zelenaesmolda no popravdě moji jsou už skoro tři a občas se vzbudí i teď. Chce napít, vycurat - máme pokoj v patře, tak musím s ni. Ale kvůli mlicku se budila ještě snad ve dvou letech.

77sasa77
25. říj 2019

@nikynikol25 mi jsme zkoušeli Všechno možný a nakonec stačil obyčejný heřmánkový čaj uplne malinko přislazeny za 3 dny se male srovnali prdiky přestali balení bříška začala pravidelné kakat tak zkuste a uvidíte třeba taky pomůže jo a nultrilon má od narození

zelenaesmolda
25. říj 2019

@77sasa77
proc sladis diteti caj?

nikynikol25
autor
25. říj 2019

@merope najdu ty váhy někde na internetu,děkuji moc

nikynikol25
autor
25. říj 2019

@77sasa77 měl první hipp combiotik jenže my vše vyvracel tak jsme zkusili Sunar jenže po tom strašně rychle nabral za 2 tejdny 1kg a to se my zdálo opravdu hodně a to papal hezky po 3hodinach a od té doby nutrilon po kterém vůbec nic nevyhazuje ale to kilo má za měsíc ale někdy má hlad už po 2hod.doktorka my právě řekla že mám dávat mezi jídlem vodičku že to změní ten nutrilon tak mu ji dávám.Kdyz má žízeň tak taky.Kapky na bolení bříška po jídle dostává taky.V čera jsme byli u ní na očkování a řekla my že má růstový spurt.Na skoro 4 měsíce je opravdu velký.Kazdy se mě ptá kolik mu je a myšlení si že je mu půl roku

77sasa77
28. říj 2019

@zelenaesmolda protoze heřmánek je nahorkly a je rozdíl mezi SLAZENIM a trochu přišladít

zelenaesmolda
28. říj 2019

@77sasa77
neni v tom rozdil,porad dite zvykas na sladkou chut caje a nebude pak chtit neslazeny caj.nevidim jediny duvod proc ho na to ucit.

handulkak
28. říj 2019

Malá měla okolo roka rotavirovou infekci. Malá hrozne příjmy, zvracela. Když nás pousteli domu, pořad byl průjem cca 4x denně - dostala jsem doporučení ještě týden dělat jen černý čaj svařený s cukrem a pak pomalu přejít na polévku z ryze. Od te doby nevypije nic, co by nebylo sladké. A fakt se to hrozne blbě odnaucuje.

77sasa77
29. říj 2019

@zelenaesmolda no to Teda je nevím jak tvoje ale moje pije i neslazeny začalo papat všechny příkrm bez problémů takže si prislazovat budu protoze heřmánkový čaj je lepší přislazeny! !!!!!! Ty si dělej co chceš a nedělej chytrou 😊 každý Dítě je jiný a každý to má jinak napsala jsem co pomohlo menu prckovi a tak to prostě je

Strana
z2