Objednáváte UM z Německa?
Ahoj holky, chci se zeptat, jestli si někdo náhodou neobjednáváte UM z Německa a případně z jakých shopů? Všichni víme, že na něm. trhu jsou výrobky kvalitnější, tak mě napadlo si tam UM objednat..... Sice to vyjde dráž, ale co bych pro svý dítě neudělala.....................
@ah1234 Tak nemyslím že by tady UM bylo nějak špatný. Spíš to beru naopak. V Německu je prostě lepší kvalita.... Už jsem se o tom párkrát přesvědčila.......
Mam Kendamil. Vyrabeji v UK
Já objednávám na amazon.de
My si tam jezdili nakupovat. Um jsme brali bebivitu
Ja si myslim, ze u UM je presne dany slozeni, takze o rozdilny kvalite bych nepremyslela. Nepoznala jsem u malyho rozdil, jestli bylo UM z CR nebo z DE. Takze za me bych to kupovala tam, kde to mas nejbliz 🙂
UM jsem kupovala v Německu (nejdřív HiPP a od dvou let Bebivitu) a vyšlo tam téměř o polovinu levněji než u nás. Jestli je kvalitnější, nedokážu posoudit, ale když jsem občas koupila příkrmy, tak syn ty německé jedl a české odmítal. Osobně si myslím, že německé produkty jsou kvalitnější, německý zákazník je náročnější a u nás se ve všem dost šidí ☹
@roni2017 Já se rozhodla- budu to kupovat v Německu. Mají to tam prostě lepší.....

Jasne, v Nemecku deckam davaju kvalitu a tu ich krmime otravou.... normalne kupuj UM v CR, je kvalitne, toho by som sa nebala ;)