icon

Objednáváte UM z Německa?

lastovenka
24. čer 2019

Ahoj holky, chci se zeptat, jestli si někdo náhodou neobjednáváte UM z Německa a případně z jakých shopů? Všichni víme, že na něm. trhu jsou výrobky kvalitnější, tak mě napadlo si tam UM objednat..... Sice to vyjde dráž, ale co bych pro svý dítě neudělala.....................

ah1234
24. čer 2019

Jasne, v Nemecku deckam davaju kvalitu a tu ich krmime otravou.... normalne kupuj UM v CR, je kvalitne, toho by som sa nebala ;)

lastovenka
autor
24. čer 2019

@ah1234 Tak nemyslím že by tady UM bylo nějak špatný. Spíš to beru naopak. V Německu je prostě lepší kvalita.... Už jsem se o tom párkrát přesvědčila.......

makronka222
25. čer 2019

Mam Kendamil. Vyrabeji v UK

matkacekatelka
26. čer 2019

Já objednávám na amazon.de

sayast
26. čer 2019

My si tam jezdili nakupovat. Um jsme brali bebivitu

kacka_straka
26. čer 2019

Ja si myslim, ze u UM je presne dany slozeni, takze o rozdilny kvalite bych nepremyslela. Nepoznala jsem u malyho rozdil, jestli bylo UM z CR nebo z DE. Takze za me bych to kupovala tam, kde to mas nejbliz 🙂

roni2017
26. čer 2019

UM jsem kupovala v Německu (nejdřív HiPP a od dvou let Bebivitu) a vyšlo tam téměř o polovinu levněji než u nás. Jestli je kvalitnější, nedokážu posoudit, ale když jsem občas koupila příkrmy, tak syn ty německé jedl a české odmítal. Osobně si myslím, že německé produkty jsou kvalitnější, německý zákazník je náročnější a u nás se ve všem dost šidí ☹

lastovenka
autor
3. črc 2019

@roni2017 Já se rozhodla- budu to kupovat v Německu. Mají to tam prostě lepší.....