Od kdy spí celou noc děti na UM?
Chci se zeptat, odkdy vám spí děti (které jsou na UM) celou noc. Nebo aspoň šest hodin v kuse. Děkuju
Dcera od 3 týdnu se budila po 6 hodinach (kolem 4 ráno) a od 4 měsíců spala celou noc
Naše děti nespaly celou noc snad do 4 let 😅
Malá je na UM od 3 měsíců a celou noc mi spala jednou. Ted má skoro 10mesicu,a vstává 1x v noci a jednou nad raném okolo půl 5.. Ale tak dva měsíce zpět vstávala i 3x ještě.
cca od 3.měsíce spí celou noc.na um je od narození
Od 5.tydne, na UM od narozeni
Každé dítě je jiné. Moje deti spi celou noc v podstate od narozeni. Dcera na um od 4mesicu, syn od 4 týdnu. Ale vliv na jejich spánek ti nemelo
Syn od 2 mesicu asi do 6. Mesicu..pqk zacly zlobit zoubky..pak zas asi od 2 let☺️
Dcera na um od narození, celou noc spo až teď ve 2,5 letech
To že se říká ze po um spi celou noc je fakt hloupost je to na dítěti v okolí dokonce 2 léta se budi v noci . Moje první dcera se budila snad do roku a půl jednou druhá jak kdy buď ma dny kdy spi celou noc nebo se vzbudi 1x je ji 8 měsíců obe jsou od narození ja um
Jak ktere, syn už jako novorozene spal od pulnoci do 5ti do rana.. Zustalo mu to do cca pul roku a pak uz od 9 vecer do 6ti do rana 🙂
Je to o mimcu, ne o UM. Na prodlouzeni spaní se mi osvědčilo - Mimi v teple, vyvetrano, já poblíž (spím vedle nich), znehybněné dekou. Děti jsou po mně, takže začaly spát celou noc velmi brzo (tedy na MM).
Naše děti 4 a 7 nespí celou noc doteď, 5 hodin v kuse už asi dají, ale já ne, protože se střídají 🙈 Dcera byla na UM, syn byl kojeny, absolutně žádný rozdíl.
Me se dite ve dvou letech budilo 10x za noc na kojeni. Jakmile jsem prestala kojit, spi celou noc bez jedineho probuzeni.

Syn cca od 2,5 - 3 měsíců