Poradíte, prosím, které umělé mléko?

mamora
21. bře 2023

Syna 9m krmím odsatým mateřským mlékem, od mala nechtěl prso, takže jsme skončili u lahvičky a odsávačky. Teď chci odsávání omezit jen na dvě denně, protože syn je aktivní a udržet ho v klidu hodinu než odsaju je nadlidský úkol. Navíc teď je nastydlý, takže náladový... Mléko stejně pije jen před a po spaní, takže by to mělo stačit. Ale pro případ, že by se mi přestalo tvořit mléko, chci mít doma náhradu.
V umělém mléku se moc nevyznám a tak bych si chtěla nechat poradit. Které vychází nejlépe v poměru cena/kvalita. Klidně i nějaké levnější, když už je většinou na příkrmech.
Díky

adela1995
21. bře 2023

Dobrý den, já dcerku od roka dokrmuji Hami, nebo Sunar 🙂

amazonkajanik
21. bře 2023

@mamora synovi celkem chutnalo z těch levnějších Little Steps, ale to dostával asi až od 4 , jinak za mě něj byl Kendamil, dnes je i lépe dostupný, za nás převážně na e-shopu, nebo v obchodech mimo nás...

ellyem
21. bře 2023

Já dávala Babylove z DM a spokojené byly obě strany - syn i peněženka 😀

pe_tu_ss_ka
21. bře 2023

Pro staršího i teď pro mladší mám kendamil. Syn byl kojení do asi 16m a dcera je zatím pořád a tohle mléko vzali oba. Chuťově je moc dobré.

chlapecektehu
28. bře 2023

@mamora my měli Nutrilon a chuťově byl pro mě a malýho dobrý ale cena vyšší pak jsem přešla na Bebu a s tou jsem byla spokojená já i malej a ta cena už nebyla tak hrozná a kdybych si teď měla znovu vybrat tak jdu do kendamilu 🙂