Sunar AR, kakání miminka. Mám pokračovat?

natali1996
21. srp 2021

Ahoj holky, chci se zeptat, teď v pondělí budou malé 4.týdny.. kojeni nám bohužel nevyšlo :( a tak jsme predtim začali dávat sunar complex, ale malá se nemohla vykakat sama, měla to hrozné tvrdý, doktorka nám doporučila ať dáváme sunar AR a místo čaje vodu, to se nám hned druhy den zašvikla i další dny ok, ale teď poslední 3 dny má zase bobiky a jde ji to hodně ztěžka, kaka třeba na 3× a vždy jen bobiky třeba 2.. tak jdu k otázce myslíte si, ze v tom sunaru AR máme pokračovat nebo dat zpátky ten obyčejný a dávat více vody?
Jo a ještě.. malá je jedlik narodila se 3336g, ale papa hodně klidně už týden pije i 120, po 90 ještě hledá :( myslíte si, že dělám chybu když ji těch 120 dam? Dekuji za odpověď a případně zkušenosti ☺️

evika_1105
22. srp 2021

@natali1996 ja vim, ze uvadi, ze ten AR je jak pri ublinkavani tak i zacpam ale me to nefava smysl. UM proti ublinksvani jsou hustsi a pokud je ho hustsi nahore bude to hustsi i ,,dole” . Ja bych zkusila asi spis jinou znacku, i kdyz my jsme taky na Sunaru a za me je to nejlepsi um. Ale pokud Tvoji male nesedi, tak zkus jine.