Sunar standard x Sunar original

asterix
3. kvě 2016

Ahoj holky, snad nezakládám novou diskuzi, ale nikde jsem tu nic na toto téma zatím nenašla. Malý má 18 měs. a každé ráno si zatím ještě dává svou 150ku Sunaru originál (modrého). Teď se v obchodech objevil Sunar standard (také modrý). Máte zkušenost? Chutná dětem? Já jsem zjistila dost podstatný rozdíl ve složení - místo sušeného plnotučeného mléka je již jenom odstředěné, mléko je "obohaceno" palmovým tukem atd. atd. Takže ve složení jde rozhodně o změnu k lepšímu 😝 Když jsem to viděla, koupila jsem malému místo nového Sunaru 3 raději Sunar 4, který měli ještě ve starém balení. Teď přemýšlím, že se na něj vzhledem k věku syna už úplně vyprdneme.
Máte nějakou zkušenost s novým balením nebo spíše s novým složením?

puresin
4. kvě 2016

@asterix Jsem se zacala trochu stydet - malemu je 23 mesicu a pije 2x denne 250ml Sunaru Premium, ale kouknout na slozeni me teda nenapadlo. Holt jsem cilova skupina. 😀

asterix
autor
5. kvě 2016

@puresin No my jsme nikdy nebyli žádní jedlíci, co se mléka týká. Malý víc jak 180ku nikdy nedal (ani odstříkaného mm ani um). Takže jsme se časem ze Sunaru Premium v 6ti měs. dostali na Complex a po prvním roce na Originál, který teď ale z regálů v tichosti mizí.

puresin
5. kvě 2016

A muj toho pije hektolitry a kouknout na slozeni me nenapadlo. Holt Matka roku. 😀
@asterix

luss1994
21. lis 2016

co sem se ale divala, tak v sunaru original je palmovy taky :D