e_mi
Uživatel e_mi je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od e_mi.
e_mi
20. dub 2015

Ahoj iviku001, ty vedlejší účinky takové můžou být. Mě na ně také lékař upozorňoval, ale říkal i, že by měly do týdne vymizet. Já jsem wobenzym brala v souvislosti s atopickým ekzémem a od té doby se mi to dost zlepšilo. Ale nezmizelo to úplně. Oni ty enzymy samy o sobě zdravotní potíže nemůžou vyřešit, ale problémy zmírní a nebo v kombinaci s jinými léky třeba i problém vyřeší. Zkoušela jsi držet bezlepkovou dietu? Je to v dnešní době takový trend, ale hodně to lidem pomáhá. A bereš probiotika? Hodně nemocí je takhle způsobeno nevyváženým pH ve střevech.

e_mi
19. dub 2015

Všechny zdravím, u mě v boji proti kvasinkám zabodoval Wobenzym a boraxové čípky. Pak samozřejmě také i změna ve stravovacích návycích, která spočívá hlavně v ne-konzumaci cukrů a pečiva. S blížícím se létem se také připravuji na nošení sukní, protože pro kvasinky není nic příjemnějšího než neprodyšné kalhoty 😎