eevvaa11
Uživatel eevvaa11 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od eevvaa11.
eevvaa11
autor
26. únor 2014

My asi koupíme buď Luvion a nebo právě Babymoov, ono je to pak už jedno asi. Ale právě v tuto chvíli se rozhodujeme mezi těmito, tak snad neprohloupíme a bude vše ok.

eevvaa11
22. únor 2014

Je teda pravda, že když jsme kupovali kmotřence náušničky a madonku, tak jsme kupovali žluté zlato, ale při výběru snubního prstenu bych asi zabrousila do bílého zlata, je to asi na každém. Každému nesedne i třeba nějaký materiál, takže je třeba vybírat i podle tohoto. Mně osobně se víc líbí bílé zlato, ale pokud by to potom bylo pro dítko, šáhla bych po stříbru, protože je levnější a je tu velká možnost, že to ztratí a až v dospělosti bych šáhla na bílé zlato.

eevvaa11
21. led 2014

@mates22 Jj, přesně tak, jak řikáš, diskuze tu opravdu žije! Ale to je jen a jen dobře, sdílení zkušeností, to je dobrá věc, zejména pro ty, kteří se pro koupi rozhodují. Rady těch, co už nakoupili jsou nej. Takže nakonec Respisense? Myslím, že dobrá volba, tak hlavně ať to slouží jak má, dělá vše, co potřebuješ a to vše co nejdéle a bezporuchově!

eevvaa11
autor
8. led 2014

Jééééééé, holky!!!! Vy jste zlatý!!!!! Paráda! Děkuju za úžasný tipy, jdu se tím prokousat, mezitím jsem už taky tak různě hledala a poptávala se, v tom nejlepším případě by mohly ty tipy být totožné s vašimi tipy!

eevvaa11
24. pro 2013

To Mates22: Ahoj Mates, když jsme sháněly tyhle monitory, známý mi doporučil tyhle značky: Nanny, Respisense, Snuza. Jak tak čtu, tak s Nanny asi moc spokojený nejsi nebo to není to co hledáš, tak pak zkusim obhlídnout ještě ty zbývající. Je to dobrá věcička bych řekla, protože jistota je jistota. My měli ten Snuza a v pohodě, používali jsme ho teda jen ze začátku a pak zase předali známým dál a takhle to putuje po celé rodině.

eevvaa11
autor
21. pro 2013

Ahoj holky, chtěla bys s Váma prodiskutovat dětské chůvičky, zda nevíte, co kde jak by se dalo výhodně a kvalitně nakoupit. Za každý užitečný příspěvek moc děkuji.