erickaben
Uživatel erickaben je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od erickaben.
erickaben
19. pro 2015

@lucisusi
to je dobrý nápad, dostala jsem doporučení na paní Šebestovou a ten kalendář je super nápad pro babičku.Díky za tip

erickaben
19. pro 2015

@lucisusi
luci necháváš fotit děti opravdu hned od miminek?Já právě dostala tip na paní Šebestovou v Praze, že fotí dětičky, ale ještě jsem s dětmi v atelieru nebyla, tak nevím jestli to zvládnou. Chtěla bych tam zajít, máme to blízko a chtěla bych nějaké krásné fotečky, mám jen mnou nafocené děti a to prostě nic moc třeba do rámečků.

erickaben
19. pro 2015

Sohlasím Bonsai kolečko je luxusní, máme na něj spadeno k narozeninám.

erickaben
19. pro 2015

Jo Belter 16 je skutečně lehoučká varianta, my máme doma mimčo a staršího 4letého a je hodně hubený, takže nám loni když jsme sháněli kolo, doporučili právě Beltera 16 a malej jezdí jak o závod.

erickaben
19. pro 2015

@lucisusi
jo jo já na Rider Bonsai koukala v cyklospecialitách a moc se mi líbí, to je krásný design a asi ho koupíme malé k narozeninám na jaře. Já koukala ještě na odrážedlo Frog, ale myslím, že u manžela vyhraje Bonsai, prý má super zavěšení zadního kola, tak nevím, ale pravda je, že je opravdu hezké. 🙂

erickaben
19. pro 2015

@lucisusi
jo jo my máme Sphero velo a malá na tom neskutečně blbne. Je to super, není to jak klasická motorečka, může jezdit všemi směry, je to super. Teď jsem koukla, že vyšla úplná novinaka odrážedlo od roku a půl Early rider Bonsai, to má boží design, fakt super, to koupíme k narozkám. Já tomu nerozumím, ale manžel byl nadšen jednostranným zavěšením zadního kola 😉