evzikao
icon
Uživatel evzikao je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od evzikao.
evzikao
13. črc 2016

A po jake dobe je dobre davat koberec na vycisteni?

evzikao
27. říj 2015

Diky, zajimava stranka, ani jsem nevedela ze toho tolik delaji od Tantum verde

evzikao
27. říj 2015

A jsou dobre spise pastylky a nebo ten sprej?

evzikao
27. říj 2015

S detma ne no, nato je dobry mit vzdy doma zasoby

evzikao
15. říj 2015

Zajdi si do lekarny, u nas mi vzdy slečny dobre poradi, a co jsem toho uz ozkousela tak nejvice mi zabira Tantum verde, urcite vis o co jde a normalne ho sezenes snad v kazde lekarne

evzikao
15. říj 2015

A co Tantum verde to jste nikdo nezkousel? A jaka je to az bolest mirna a nebo az zdurene uzliny a spatne se polyka?

evzikao
15. říj 2015

Často mi v lekarne doporucuji Tantum vede a opravdu pomaha, je vhodny i pro deti, a ja nam kupuji i pastylky

evzikao
15. říj 2015

A co Tantum verde, je ted nato dosti reklama v Tv, to vam nezabralo?

evzikao
20. kvě 2015

No je tam několik x, ale rikat velikost nebudu nejsem nato moc pysna :D po detech mi to nejde moc dolu, porad rikam ode dneska zacnu a proad nic, tak to je fain ze bych tam na sebe sehnala velikost, obcas jsem v tomhle ohledu opravdu bezradna a nejaky trika vypadaji jak pytel...☹

evzikao
1. kvě 2015

Zensky a jak je to tam s velikostma? Jsem trochu boubelka a v obchodech sehnat dobry kousky je vazne umeni. A nejake oteviraci hodiny? Chystam se tam pristi tyden, ale nevim zda to budu vůbec stihat.. =o/

evzikao
17. dub 2015

Za me jednoznacne nakupy ve slevach, když si něco nekde koupim za plnou cenu a pak něco podobneho ci stejneho vidim nekde v akci, jsem akorat nastvana a to mi zato nestoji.:D A jde na netu najit hodne obchodu kde mivaji slevy.🙂