gazezella
Uživatel gazezella je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od gazezella.
gazezella
28. lis 2022

Dobrý den, sháněla jsem v okolí Prahy dobrý fotoateliér. Až moje známá mi poradila i doporučila zde tento ateliér http://www.zvukobraz.cz/fotograf.html , sic není v blízkosti Prahy, ale fotky děti jsou nádherné. Z pozdravem.

gazezella
19. srp 2022

Ahoj, dcerka jde do první třídy. Zařizovali jsem ji dětský pokojík, kupovali jsme i psací stůl. Lampička jsme ji sehnali na internetu na této webové stránce https://anill.cz/225-led-stolni-lampicky , ještě jsme také objednali osvětlení do předsíně. Hezký den

gazezella
13. črc 2022

Ahoj, rmáte někdo zkušenost ohledně parkování u letiště Ruzyně? Jak dlouho se tam dá auto nechat? Letíme na dovolenou do Řecka a nemá nás kdo dovézt na letiště a autobusem to nejde. X. Našla jsem na internetu https://parkovani-na-letisti-praha.cz/
, u jste tam někdo parkoval? Zdravím.

gazezella
29. čer 2022

Ahoj, pokud rozjíždíte e-shop, tak si hlavně nechte poradit od zkušenějších. Já jsem si pořídila e-shop s přírodní kosmetikou. Začátky byly opravdu těžké. Na netu na těchto webových stránkách https://seowolf.cz/ , tak našla vše co chtěla a potřebovala vědět. Teď už skoro rok to jde podle mých představ a i bez problémů. Přeji překrásný den.

Odpověď

gazezella
19. čer 2022

Dobrý den, také mám stejný dotaz jako vy na vytvoření vlastního eshopu. Nevěděla jsem si rády ze založením ,tak na internetu na těchto webových stránkách https://tvorba-kvalitnich-webu-praha.cz/ jsem našla co jsem hledala. Děkuji, přeji hezký den.

gazezella
18. čer 2022

Ahoj, doma podprsenku nosím, jelikož už nemám tak pevná jako za mlada, po dvou dětech, obě jsem kojila skoro rok. Nejraději mám podprsenku hladkou. Proto jsem si na https://miorio.cz/280-hladke-podprsenky objednala hned dvě ,jsou moc pěkné. Přeji příjemný den.

gazezella
15. čer 2022

Ahoj, v loni jsme byli na čtrnáct dní letecky v Řecku. Odlet jsme z Prahy. Parkování auta jsme měli zajištěné na https://levne-parkovani-letiste-praha.cz/ , můžem říct, že spokojenost. Přeji pěkný den.

gazezella
9. čer 2022

Ahojky, můžu Vám poradit. Já jsem si koupila kojící podprsenku na internetu na webové stránce https://larond.cz/398-kojici-materske-podprsenky ,mohu říct za sebe hezky sedí a je kvalitní. Spokojenost. Pěkný den

gazezella
8. čer 2022

Ahojky, ano preferuji oblečení, které je vyrobeno v Česku. Sháněla jsem pro manžela sportovní trička. A těchto webových stránkách https://www.zijzivot.com/e-shop/sportovni-triko/ jsem mu objednala dvě pěkná tričko z kvalitního materiálu.

gazezella
4. čer 2022

Ahojky, chtěla bych se s Vámi poradit. Sháním z kvalitního materiálu pěkný fusak. Na internetu na jedněch webových stránek https://www.miminu.cz/fusaky/ jsem objevila přesně takový, který jsem chtěla. Přeji hezký den.