lenkazimova1236
icon
Uživatel lenkazimova1236 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od lenkazimova1236.
lenkazimova1236
•
23. zář 2026

Ahoj,

záleží na tom, co přesně tě trápí a s čím potřebuješ poradit. Pokud jde o to, že se cítíš vyčerpaná, v chaosu nebo máš pocit, že se ti v životě a v těle všechno sype, často spíš než věštění pomůže podívat se na to, kde člověku utíká energie a jak tělo i psychiku zase srovnat.

Moc hezky na vnitřní rovnováhu a zklidnění funguje přístup Lenky Charvátové (lenkacharvatova.com), pomáhá lidem najít klid a opřít se zase o sebe. Třeba by ti to dalo větší smysl než samotná věštba. Ať se ti brzy uleví!

lenkazimova1236
•
23. zář 2026

krémy mi na to nikdy moc nezabíraly, je to spíš o tom, co se děje uvnitř. Mně pomohlo hlavně víc pít čistou vodu přes den a jít dřív spát, aby si odpočinuly ledviny a tělo stíhalo čistit.

Hezky o tom píše Lenka Charvátová na lenkacharvatova.com, zkus mrknout. Držím palce!

lenkazimova1236
•
23. zář 2026

Krémy mi na to nikdy moc nezabíraly, je to spíš o tom, co se děje uvnitř. Mně pomohlo hlavně víc pít čistou vodu přes den a jít dřív spát, aby si odpočinuly ledviny a tělo stíhalo čistit.

Hezky o tom píše Lenka Charvátová na lenkacharvatova.com, zkus mrknout. Držím palce!