levandulela
icon
Uživatel levandulela je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od levandulela.
levandulela
30. led 2016

Já si beru paralen. Jinak může to být od krční páteře. Mě hlava hrozně bolela v práci, když jsem začala pracovat u počítače. Zjistila jsem, že to bylo tím, že jsem potřebovala větší dioptrie a teď už je to lepší 🙂

levandulela
30. led 2016

Já taky klasické C, ale teď jsem stejně lehla. Jím hodně ovoce a zeleniny. Jinak teď jsem si nově koupila ještě nějaké doplňky stravy Avilut, tak jsem zvědavá 🙂

levandulela
26. led 2016

Nákup potravin si neplánuji. Kupuji podle chuti a to je možná špatně. Jinak hodně si spíš plánuju nákup drogerie, ta stojí víc a musím si to vždycky rozložit do celého měsíce 🙂

levandulela
autor
11. led 2016

Poradíte mi, jaké používáte laktační vložky a se kterými máte dobré zkušenosti? Ocenila bych, aby byly z dobrého materiálu a nepropustné 🙂 děkuji za rady maminky

levandulela
11. led 2016

Reklamu moc neřeším, koukám se na složení, ale něčemu stejne nerozumím. Používám ozkoušené značky a ty, které mají vyzkoušené kamarádky. Jinak mám zvláštní vztah k johnson's baby .. pamatuju si, že ho mamka používala, když mi byly tak tři roky a miluju tu jejich vůni 🙂

levandulela
autor
3. led 2016

Ahoj holky, chtěla bych si nechat vytisknout fotky do rámečku mále a fotky z těhu focení. Nemátě někdo nápad nebo dobrou zkušenost s nějakou firmou? Nejlepší by to bylo online, abych nemusela courat s malou v tomto počasí po městě 🙂

levandulela
3. led 2016

Já jsem nechávala teď dělat neteři (3,5) a synovcovi (4,5) k vánocům fotopuzzle. A oba z toho byli nadšeni, ale malá potřebovala ještě pomoc od dospělého a malej to zvládnul uz celé sám 🙂

levandulela
3. led 2016

Holky nechci zakládat novou otázku, nemáte tip, kde nechat vyvolat kvalitní fotky v Brně a nebo popřípadě online? 🙂

levandulela
autor
3. led 2016

děkuju všem za rady, jsem z toho všeho v poslední době nějaká vystresovaná :(

levandulela
22. pro 2015

Já jsem byla v těhotenství a pak hned po porodu 🙂 ted jsem k narozeninám dostala nový foták, takže se učíme s manželem fotit a docela nám to jde 🙂 doufám, že to zvládneme a budeme mít fotky jako od fotografa 🙂

levandulela
autor
22. pro 2015

Ahoj holky poradí mi někdo prosím jaký dětský sprcháč je pro mimi nejšetrnější? Mám koupit Niveu, Mixa nebo Hipp? Nemáte někdo zkušenost pro citlivou pokožku? 🙂

levandulela
22. pro 2015

Kup jí nějaký fotodárek, ať má na památku 🙂 z srandy bych jí nechala udělat třeba fotodeku s vaší fotkou to od nikoho určitě nedostane 🙂

levandulela
22. pro 2015

Já jsem si teď naprosto zamilovala šmakouna 🙂 jinka dělám hodně těstoviny se zeleninou, mám ráda houbová rizota a všechno sladké 🙂