Mela jsem Avionaut PIXEL, byla lehoucka, ale zaroven bezpecna! Nej sedacka roku 2019! Budu od nich asi i pokracovat v sedacce az mi malej bude sedet.
Nedavno jsme se na jednu byly divat v Malviku, chceme s isofixem, tak aby to bylo proti smeru ale case aby to slo dat i po smeru jizdy.
Ja jsem si tedy za „vajicko“ priplatila, chtela jsem mit opravdu ditě při ceste autem v bezpeci! Navic se mi malej narodil o několik tydnu drive a tak jsem i vyuzla vlozky do sedacky pro nedonosene deti.
Tak ne nadarmo se rika, ohybej proutek dokud je mladý 🙂 takze by se to dalo prirovnat i k anglictine.
Zajimavy vyber, i me by bavilo na neco chodit :D
Vazne? Vidis to jsem ani nevedela 🙂)
Vazne? Neni to stavba jakoby z papiru?
O jaky typ stavby jde? Difuzne uzavrena nebo otevrena?
Bolest kloubu znam, zrovna se s tim potykam prikazdodennim behani ☹
A co nejake vitaminy, doplnky stravy? Znate neco opravdu osvedceneho?
Myslim ze muzes jednou za 3 mesice, zde se doctes vice ivf-zlin.cz/24773-informace-pro-darkyne-vajicek.
Ženy tam jsem byla s mohu to jen doporucit, prijmene jednani a vse v klidu. 🙂
Jo jo proto jsem mu tez dala prednost. Vypere bezvadne a bez zbytecne chemie co draždi pokožku
Ja jsem na neho narazila v lekarne.
Take ho doma mam, jsem s nim moc spokojena, pere i pri hodne nizkych teplotach
Take mam doma jeden z Německa a jsem s nim spokojena, nedrazdi pokozku, pro citlivou plet
No jasne vybirat hlavne mezi prirodnimi ci rostlinými barvami.🙂
Mamina ma doma barvu prirodni Khadi a je sni spokojena, basvicka vypada moc dobre.
Nam zase sudokrem nesedi pri delsim pouzivani, tak to trochu stridam s jinýma
Taky na tom nikdy nesetrim a davam vetsi vrstvu, je to trochu prevence
To verim, a je to i pak hrozne pocit kdyz vite jak se Vam malej trapi a vy nevite jak mu pomoci :( uz nic nekupuji v drigerkach ale jedine v lekarne
Tak vajicka tam mají taky, ptejte se na znacku Avionaut, my ji mame a jsme s ni moc spokojeni!