Dárcovství vajíček, máte zkušenost?

machatka
14. led 2013

Ahoj, máte někdo zkušenost s dárcovstvím vajíček? Nějaké problémy, bolesti nebo třeba tloustnutí po injekcích? Uvažuji (Sanus HK), ale nejsem si uplně jista, jaké máte zkušenosti, rady, typy? Děkuji!

veverusa
14. led 2013

Ahoj, s darováním zkušenost nemám, ale podstoupila jsem 2 IVF.
Hlavně jde o to, že je to nepříjemné. Bodat do sebe 10 - 14 dní injekce (někdy i 2 denně), chodit na kontrolní ultrazvuky a pak narkóza. Mě osobně to nepřišlo hrozné, ale dělala jsem to pro vlastní mimi (a to se nakonec povedlo přirozeně). Tloustnutí se nekonalo a bolest - no injekce trošku bolí.
Všechno ti tam vysvětlí a pak se můžeš rozhodnout.

lucmora
14. led 2013

já už podstoupila 2IVF. Ztloustla jsem, to určitě,akrorát stále se nám nedaří ☹

veverusa
14. led 2013

@lucmora Přesně vím, jak ti je. I nám se nedařilo. 2 IVF, žádná vajíčka ke zmražení. Beznaděj, zlost, smutek, závist. No a pak jsme se šli dohodnout co a jak dál no a ejhle - pan doktor řekl, že už nemá jak nám pomoct (v tu chvíli jsme omdlívala a pak řekl, že jsem těhotná. A všechny příručky, tabulky a rady jsme pokořili. Otěhotněla jsem 35 den cyklu - rozhodně jsem neležela půl hodiny po ...
Věř sobě a manželovi a možná i trošku doktorům - zvládnete to.

veruska007
15. led 2013

@machatka Ležela jsem na gynekologii a a sestřičky povídaly, že tam mají každou chvíli holky, co chtěly darovat vajíčka... že je ty instituce hlídají jen do odběru, ale že ty komplikace často přijdou až poté... že vypadají jak těhotné v 6. měsíci a někdy i přijdou o vaječník. Dost mě to odradilo.

lucmora
16. led 2013

@veverusa spontálně?to je super já jsem v beznaději, ted jsem zjistila,že sliznice by měla byt vyšší než dělali u ket mě při 7mm a něco. jsem z toho zmatená.

machatka
autor
16. led 2013

veruska007 - diky, taky uz se mi to zacina rozlezovat v hlave a asi do toho nepujdu, vzhledem k tomu, ze bych chtela jeste jedno mimco a v genech mam trosku brzejsi prechod, tak do toho nepujdu...sice by bylo hezke nekomu pomoct zazit ten pocit, kdyz drzis toho maleho drobecka a sledujes jeho vyvoj, ale preci jen zdravi je prednejsi a uz taky nejsem nejmladsi...diky za reakce 🙂

hankamila
19. črc 2018

Prozatim ne, ale rada bych darovala.

lprdola
22. črc 2018

Take jsem s tim uz prisla domu, pritel me v tom podporil a rikal ze by sel darovat také.

hankamila
29. črc 2018

To mas odvazneho pritele, ten muj by nato nesel, ale myslim ze az uvidi ze jsem byla darovat vajicka, rozmysli si to.

lprdola
30. črc 2018

Treba ano. Ja jsem si nasla kliniku ivf-zlin.cz a tam jsou pravdu dobří.

liduska66
31. črc 2018
Uživatel liduska66 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od liduska66.

Ženy tam jsem byla s mohu to jen doporucit, prijmene jednani a vse v klidu. 🙂

lprdola
1. srp 2018

Ano jak rikas, jsem rada ze jsem do toho sla a mohu tak pomoci jinemu paru k vytouzenemu miminku.

emilkamilka
18. říj 2018

@liduska66 kam chodíš darovat vajíčka?

emilkamilka
28. lis 2018

chtěla jsem jet na kliniku do Zlína, jenže jsem nad věkový limit a darovat vajíčk auž nemužu. Ale moje sestra chodí pravidělne darovat vajíčka a její manžel spermie

stehla541
8. únor 2020
Uživatel stehla541 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od stehla541.

ahoj, taky přemýšlím, že bych šla darovat vajíčka, nemusím z toho mít strach? četla jsem o různých klinikách, ale nevím jistě, pro kterou se rozhodnout

mamio
8. únor 2020

@stehla541 ja bych do toho uz nešla, ikdyz jsem chtěla... Tvoje tělo dostane tou přípravou obrovskou hormonální slehu, a to to může způsobit dost závažných věci. Nehledě na samotnej odběr, kdy tady v Brně na jedné klinice při odběru zrmzacili a zabili dve ženský.

stehla541
11. únor 2020
Uživatel stehla541 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od stehla541.

já myslím, že se z toho tělo postupem času probere, teda nevím, ale když už bych šla, tak určitě sem https://www.ivf-zlin.cz/, dost jsem o tom teď četla a je na ně jen chvála, nečetla jsem o té klinice nic špatného

sasa890
20. únor 2020
Uživatel sasa890 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od sasa890.

výborná volba, tu kliniku mohu jenom doporučit 🙂