marta007
Uživatel marta007 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od marta007.
marta007
20. led 2015

@myskin Mě ten Wobenzym fakt hodně pomohl a pomohl i řadě lidem v mém okolí. Ještě mě ale napadá, že se můžeš zamyslet nad homeopatickou léčbou. To by ovšem bylo třeba, najít si nějakého schopného homeopata, aby Ti udělal léčbu přesně na míru. Každé tělo potřebuje přeci jen něco jiného. Vím, že tatínek ji podstoupil a byl spokojen, tak se Ti můžu zeptat, jestli by neměl někoho na doporučení.

marta007
15. led 2015

A bereš k tomu nějaké laktobacily? Určitě bych Ti také doporučila Wobenzym, jednak podporuje imunitu, pomáhá dostat tělo do rovnováhy a také zesiluje účinnost antibiotik. Brala jsem ho asi tři měsíce v kuse, když jsem často trpívala na angíny a na jiné problémy zánětlivého typu a moc mi pomohl.

marta007
29. srp 2014

Já nemůžu dát na boraxové globula, ale ty jsou na velké záněty slabé. Koukala jsem, že byl v předchozích diskuzích zmiňovaný i Wobenzym. Já jsem ho brala půl roku na různé problémy a musím zaklepat, řada věcí se dala dohromady a mám dojem, že měl i velký podíl na zlepšení mých mykotických stavů.