nad joie přemýšlíme taky, jakou jste teda koupila a jste spokojená?
já se také poohlížím a celkem se mi ten valco snap líbí i recenze jsou na něj dobré, jen si ho teď nevyzkouším naživo, takže se budu muset obrátit na nějaký eshop, víte o nějakém, kde mají dobrý přístup, kdyby byl nějaký problém?
aha a měla jste ho přes internet a nebo z kamenné prodejny? protože to vypadá že ho budu muset objednat a nevím kde, četla jsem dobré recenze na jeden obchod, dětský růžek, ale to je jinde než v kroměříži
třeba oživím diskuzi, zatím používám bella happy, ale ohlížím se po nějaké levnější variantě, tato značka má produkt panda, jakou máte zkušenost?
za mě teda pandy, poměr cena "vykon" je odpovidajici
buď je to velikostí a nebo kontkrétním druhem plínky, ale nám vydrží plínka celou noc bez problémů a máme značku bella happy
zkusila bych vyměnit plínky, jestli mu třeba nedělají zle
já vůbec, přešla jsem na Panda a dobrý, jsou ještě levnější a mám s nimi lepší zkušenost
a co jste teda pořídila? protože mě by to celkem zajímalo, teď jsem v podobné situaci, kdy váhám jestli to nebo to, vyhlídla jsem si jedno odrážedlo, tak teď nevím
taky jsem se dívala na ten valco snap, vypadá že je dobrý i za přijatelnou ccenu a recenze má taky dobré, tak uvidím, jestli ho pořídíme...btw. kde kupujete kočárky?
mě se na tomto typu kočárku třeba nelíbí vůbec nic :D já se dívám po úplně jiných typech, právě taky hledám kočárek pro druhé dítě, typově jinej než sem měla u prvního právě...
a kde jste je viděla v prodeji prosím, já jsem teď odkázaná jenom na internet a nevím, kde nakupovat, našla jsem ji akorát na webu dětský růžek, máte s ním někdo zkušenost?