Golfky (sportovní maminka). Máte tip?

anetlask
10. bře 2020

Kočárku je opravdu spousta a každé mamince vyhovuje něco jiného ale poraďte. Chcem golfky , které budou lehké, vhodné do terénu , opravdu lesní cesty, šutry apod. Aby něco vydržel a polohovací na spaní. Díky 🙂

ninolleta
10. bře 2020

@anetlask Klasické golfky do takového terénu, jaký zmiňujete nejsou žádné, a ani bych je nevolila,nebývají odpružené a špatně se ovládají. Ale můžete mít kompromis v podobě např. Valco snap sport, Easywalker mosey nebo třeba Baby jogger city mini gt 2, tyto kočárky často lidé volí namísto golfek. Valco není odpružené, ale má aspoň nafukovací kola, můj tip by byl spíš ten Baby jogger,bohužel je dražší, ale myslím, že zas tak netratite, protože byste ho pak jistě dobře prodala.

petaska
11. bře 2020

Také právě uvažujeme o koupi nějakého kočárku a přemýšlíme, zda golfky nebo ještě sporťák. Takže se s dovolením připnu. Malému je 15 měsíců, zatím teda sám nechodí, ale snad do léta začne, takže váháme a hledáme. Nechce se nám teda investovat majlant. Pravda je, že golfky do terénu moc nepasují. Na druhou stranu jsou zas skladné, což by pri cestování autem byla výhoda oproti sporťáku. Jenže taky ráda chodím do lesa, takže i když už malý bude třeba trochu chvílemi chodit sám, nějaký dopravní prostředek, který zvládne i lesní nebo polní cestu, by se hodil. A podotýkám, že mít sporťák do terénu a golfky do města, to pro nás není, nebylo by to kam dát...

antoinet
11. bře 2020

Vase pozadavky na teren splnuji velke tezke sportovni kocarky, ty zvladnou les a zaroven maji pohodli pro dite (velka lozna plocha, polohovani nohou, odpruzeni, nafukovaci kola).
Golfky jsou do obchodaku nebo kratke cesty po asfaltu, maji mala plastova kolecka, pohovani sice byva, ale kratke, nozky visi ven.
Doporucuju hledat kvalitni znacky na bazaru, golfky se daji koupit uz od stovek korun, sportaky v radu tisicu a neni na skodu mit oboji, v lese poslouzi sportak, v supermarketu golfac. Skloubit toto do jednoho kocarku neni realne.

anetlask
autor
11. bře 2020

Děkuji za rady 🙂 sporťák mám, takže pouvažuji o golfkach do toho města 🙂 člověk tohle potřeboval slyšet 🙂

sabca21
12. bře 2020

nejsou golfky, jako golfy, já teda doporučuju valco snap, je praktický, lehký, dobře sklaldný a můžeš s ním jet i do menšího terénu i do města, akorát já bych raději koupila nový, kvůli záruce apod, ale to už je na každém, kolik chce investovat

zatecka0
7. dub 2020
Uživatel zatecka0 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od zatecka0.

já se také poohlížím a celkem se mi ten valco snap líbí i recenze jsou na něj dobré, jen si ho teď nevyzkouším naživo, takže se budu muset obrátit na nějaký eshop, víte o nějakém, kde mají dobrý přístup, kdyby byl nějaký problém?