Jaké golfky? Lehké, skladné, vhodné do terénu

dasara
14. bře 2015

Přemýšlím, jaké pořídit golfky - dcera bude mít v květnu 2 roky. Chodí krásně sama, už jsem ji neměla v kočárku více než dva měsíce (jen když jdeme na dlouhou procházku). Ale chci pořídit na léto, z důvodu celodenních vycházek. Takže chci lehké, skladné a vhodné do terénu. Nechci, aby byla dcerka "vytřepaná", když pojedeme po zrovna nerovném terénu. Přemýšlím o TFK Buggster - splňují moje požadavky nebo mi poradíte jiné?

lv
14. bře 2015

aby ses nekupovala s golfkama nadarmo, mě do nich holka naprosto nechtěla, koupila jsem a prodávala se ztrátou za měsíc, kupované na nic.

dasara
autor
14. bře 2015

@lv chci to risknout, ale v hledáčku mám bazarové - nové nepotřebujeme. Každopádně chci hlavně kvůli polednímu spánku a odpočinku, když budeme celý den někde venku. Nemá problém mi do kočárku vlézt a vézt se v něm..

marecekavendulka
14. bře 2015

já (resp.můj manžel) vybrala prampol zebra 🙂

wendak
23. bře 2015

ahoj, také koukám na golfky a absolutně nevím jaké :(, dívala jsem se na nuna pepp,kvůli skládání,ale co jsem je viděla naživo tak mi přišly těžké a ty kolečka no nevím :/. Ty co máš vyhlídnuté jsem měla také v merku,ale nechci hole, kvůli manipulaci. Myslíš,že tyhle kolečka zvládnou terén? např. polní cestu? Jinak jak píšeš, přesně z tohoto důvodu je chceme též pořídit 🙂

dasara
autor
23. bře 2015

@wendak já jsem nakonec našla na mimibazaru Peg pergo Sí completo s nafukovacími kolečky a mám je objednané, tak snad brzy přijdou a napíši recenzi 😉. Manželovi se nelíbil TFK Buggster, že je moc široký.

wendak
23. bře 2015

@dasara to tě ale s těmi nafukovacími vyjde víc peněz ne? Já nechci nic moc drahého..A díky nafukovacím kolečkům se zvedne váha ne? Tak pak písni jak jsi spokojená 😉. Já mám s koupí tak do dubna max. čas ;)

dasara
autor
23. bře 2015

@wendak váha je kolem těch 7 kg, cena je po jednom dítěti 2,5tis. My jsme chtěli koupit s manželem v rozmezí 2-3 tis. a ne nové, ale kvalitní. Tak uvidím a dám vědět.

dasara
autor
1. dub 2015

@wendak tak přidávám reference po několika projížďkách 🙂 prvně jen opravím, že nemá nafukovací kolečka (přepsala jsem se), ale gumová.
Za mě i za manžela je to asi ten nej kočárek, co jsme snad mohli najít! Jezdí se s ním perfektně, je lehký, skladný a dcerce se v něm strašně líbí. Manipulace s ním je též super - dá se ovládat i jednou rukou. Má slušný košík - vleze se tam dost. Takže za mě super!

wendak
1. dub 2015

@dasara ahoj, díky za info ;). Ještě se tě chci zeptat, mají spojenou rukojeť? Pokud mi pošleš fotku golfek budu jedině ráda ;) díky

lenulice
1. dub 2015

Za me tez Peg Perego Si, mela jsem je u prvniho syna, pak je pri druhym synovi prodala, s tim, ze chci zmenu, vyzkousela vsemozne i nemozne jine kocarky (spis ale lehke sportacky nez golfky) a stejne jsem se k PP vratila, srdcovka ;) A jeste jsem si k nim dokoupila pridavnou spojenou rukojet a neni jim co vytknout ;)

wendak
1. dub 2015

@lenulice prosím tě, ať hledám jak hledám, tak se mi nedaří najít ta spojená rukojeť :/. Mohu tě poprosit o pomoc,kde najdu... Děkuji mooc