icon

1. narozeniny - co koupit jako dárky?

bartakova_veronika
8. črc 2018

Malá bude mít za 3,5 měsíce narozeniny a všichni se mě ptají co jí mají k narozeninám koupit a tak zkouším nějaké inspirace co jste svým holčičkám k 1. narozeninám koupili 🙂
My jsme jí už koupili kočárek s panenkou, odrážedlo má taky, chodítko má též, tříkolku už také a tak nevím co jim nabídnout, aby koupili.

Předem děkuji za veškeré inspirace 🙂

Strana
z4
ladyhacek
9. črc 2018

@bartakova_veronika my jsme vojtovku cvičili také tedy asi do 7měsiců? Já už nevím. A přeskočil to asi o týden - a nevšimla jsem si že by mu něco sházelo - má přes 3 roky 🙂. Jinak zkus si sednout a natáhnout nohy -a aby mělě nějakou motivaci lézt přez ně - my teřba pak dávali i deku mezi futra a šli do vedlejší místnosit > no nedělali jsem to kvůli lezení, ale aby za námi nešel 🙂 > no nepovedlo se to poradil si

jo a stan a tunel máte? Prodávají to v ikei, ale mají i jinde - syn se tam dodne s shcovává má tam deku, polštáře a ve druhém stanu plyšáky

bartakova_veronika
autor
9. črc 2018

@ladyhacek stan a tunel nemame chtela jsem brat kdyz meli v lidlu ale pro manzela jsou tyhle veci zbytecne ☹

letadylkokane
10. črc 2018

@bartakova_veronika kup ji v CNB investicni zlato. Staci par gramu s venovanim. Ted z toho nebude mit rozum, ale casem, az ji to znovu predate, bude mit radost. Nase dcerky to dostaly od prababicky. Je to takova pamatka...

cochon
21. bře 2019

Mám dvě dcerky a každou zaujalo něco jiného. Starší zbožňovala knížky. Koupili jsme k prvním narozeninám i malý kočárek, ale to jí nebralo a mladší, když slavila první narozeniny, tak se jí nejvíce líbily vkládačky. Jinak asi čím míň dárků tím líp 🙂 doporučuji si schovat penízky na později až si děti začnou samy přát.
Skvělé tipy na dárky k prvním narozeninám jsem našla i na lamuse.cz v článku https://www.lamuse.cz/1-narozeniny-tipy-na-dark...

Strana
z4