1. narozeniny - co koupit jako dárky?
Malá bude mít za 3,5 měsíce narozeniny a všichni se mě ptají co jí mají k narozeninám koupit a tak zkouším nějaké inspirace co jste svým holčičkám k 1. narozeninám koupili 🙂
My jsme jí už koupili kočárek s panenkou, odrážedlo má taky, chodítko má též, tříkolku už také a tak nevím co jim nabídnout, aby koupili.
Předem děkuji za veškeré inspirace 🙂
@ladyhacek stan a tunel nemame chtela jsem brat kdyz meli v lidlu ale pro manzela jsou tyhle veci zbytecne ☹
@bartakova_veronika kup ji v CNB investicni zlato. Staci par gramu s venovanim. Ted z toho nebude mit rozum, ale casem, az ji to znovu predate, bude mit radost. Nase dcerky to dostaly od prababicky. Je to takova pamatka...
Mám dvě dcerky a každou zaujalo něco jiného. Starší zbožňovala knížky. Koupili jsme k prvním narozeninám i malý kočárek, ale to jí nebralo a mladší, když slavila první narozeniny, tak se jí nejvíce líbily vkládačky. Jinak asi čím míň dárků tím líp 🙂 doporučuji si schovat penízky na později až si děti začnou samy přát.
Skvělé tipy na dárky k prvním narozeninám jsem našla i na lamuse.cz v článku https://www.lamuse.cz/1-narozeniny-tipy-na-dark...

@bartakova_veronika my jsme vojtovku cvičili také tedy asi do 7měsiců? Já už nevím. A přeskočil to asi o týden - a nevšimla jsem si že by mu něco sházelo - má přes 3 roky 🙂. Jinak zkus si sednout a natáhnout nohy -a aby mělě nějakou motivaci lézt přez ně - my teřba pak dávali i deku mezi futra a šli do vedlejší místnosit > no nedělali jsem to kvůli lezení, ale aby za námi nešel 🙂 > no nepovedlo se to poradil si
jo a stan a tunel máte? Prodávají to v ikei, ale mají i jinde - syn se tam dodne s shcovává má tam deku, polštáře a ve druhém stanu plyšáky