1. těhotenství skončilo potratem a teď se snažíme znovu
Holky je tady nějaká, která o 1. mimi přišla a teď už se snaží znovu? Ráda bych si povídla s ženami, které mají stejný problém. Děkuji moc za napsání..
@zuzana11kristofova nemám,tohle bylo první a s velkou radostí očekávané miminko,které jsem bohužel potratila na manželovo narozeniny. Popsala jsem tu cast sveho pribehu o par stranek dopredu...
@journals Smim se zeptat na jméno? Omlouvám se že jsem se zeptala na děti. Tvůj příběh je smutný,ale uvidíš že bude zase dobře . Mám stejné zkušenosti s doktorem jako ty a proto jsem zkusila i jiného doktor a u něj jsem se aspoň dozvěděl v jakém týdnu jsem a jak to vlastně se mnou vypadá. Ale i přez to mi bohužel řekl špatnou zprávu, a to že také nevidí srdíčko ale dal mi ještě malou naději. Ultrazvuk jsem si hradila sama aby to nešlo přez pojišťovnu a aby se to můj gynekolog nedozvěděl. Můj doktor mi nikdy nevzal krev i přez to že jsem musela na každou kontrolu chodit na lačno. Řekla jsem mu že mám asi zánět močových cest , měla jsem sebou aji moč tu ovšem prý nepotřebuje, dal mi na to antibiotika a bylo vyřešeno. V zápětí mi řekl že plod stále nema srdicko, že se zhroutil gestační váček a plod se přestal vyvíjet. Čekala jsem týden než jsem šla na revizi. Byl to hrozný týden, bylo to přez svátek,víkend a Velikonoce,proto to čekání. Gynekologa jsem však ještě nezměnila i když o tom uvažuji .
@journals Budu moc ráda když si budu moct s tebou psát, jen nevím kam do zprávy ti můžu psát? Jsem tu na této stránce krátce a moc to tu ještě neznám
@zuzana11kristofova napíšu 😉
@sedlackovak Doufám, že nedorazí a někde ta uvnitř už je malý prďolka 🙂 zapisuju si vše 🙂 Děkuji moc
@tkacveronika držím pěsti ať máš na testiku // čarečky
@sedlackovak Děkuji opravdu moc, po té revizi po ZT bych byla nejšťastnější na světě.. Paní tady dávala práve testík pozitivní a mělato dostat tak jako já tak proto se ptám..

@journals Snad máš pravdu a bude zase líp a ne jenom mě ale nám všem. A ty už máš ňáké děti?