icon

30denní nesladká výzva - přidáte se?

krucis
19. bře 2018

Ahoj holky, snažím se hubnout, ale mým úhlavním nepřítelem je jídelníček, přesně řečeno sladkosti. Hrozně ujíždím na sladkém - čokoládičky, bonbóny, sladké pečivo a když doma není nic k nalezení, dám si alespoň lžíci kakaa nebo marmelády či medu. Prostě musím mít něco sladkého a někdy (skoro pokaždé) i několikrát denně a tak mě velice zajímá, zda kdybych vydržela celý měsíc nic sladkého nejíst, šla by váha dolů. Přidá se ke mě někdo? Povolené je pouze ovoce - čestvé i sušené (ale bez přidaného cukru). Zákaz platí i na sladké müsli a instatní snídaňové kaše, med a müsli tyčinky. Zvládnem to? Jde do toho někdo se mnou??

Strana
z4
krucis
autor
27. bře 2018

Ahoj holky, tak jak se držíte? Já jsem zatím zhřešila jen 3x a to celkem nevědomky, respektive automaticky🙂 Jednou jsem nalévala Müllermilk, který už byl v lednici 2 dny otevřený a ochutnala jsem, jestli je to o.k. Pak jsem 2x olízla víčko od olmíků, protože jsem prostě zvyklá to udělat pokaždé když dětem otevřu jogurt a nějak si to moc neuvědomuji😀, ale už si to hlídám. Jinak chuť na sladké bych měla pořád, ale už to není tak hrozné. S kili zatím dolů ale nejdu. Asi je to tím, že zaháním chuť na sladké jinými věcmi a to všemi co mi přijdou pod ruku - takže trošku bodová dieta. Musím se začít hlídat. Věřím, že tenhle týden to bude lepší, protože mi sladké chybí míň a míň a tak to snad nebudu muset toliko zahánět🙂

maretavan
27. bře 2018

Zatím dobrý, snad nejím zas o tolik víc, ale chuť je pořád. Po těch třiceti dnech budete zase sladký jíst nebo doufáte, že se toho zbavíte jako závislosti?

ishumisz
28. bře 2018

My cukr uz po 5 mesicich zarazovat nebudem. Nechybi nam.

krucis
autor
28. bře 2018

@maretavan Já si asi po 30 dnech nějaké sladké dopřeji, jen ale v omezeném množství. Třeba kostičku čokolády 3x týdně, nebo příležitostně, třeba kus dortu o narozeninách, nebo kousek domácího koláče jednou týdně ke snídani, ale rozhodně bych se nechtěla vrátit do starých kolejí. Doufám, že po tech 30 dnech abstinence zvládnu tohle dodržet a z kostičky čokolády nebude tabulka jako předtím😀

maretavan
28. bře 2018

@krucis Taky myslim všeho s mírou. Jenom aby to pak šlo udržet v mezích. Já obecně bojuju s přežíráním čímkoliv. A dneska jsem jedla u tchýně salát a zálivka byla s cukrem...😕

maretavan
19. dub 2018

@krucis Tak dneska je to 30.den jak vám to šlo?

romesak
19. dub 2018

Ahojky ja prestala uplne sladit a 10kg dole 😀

nnnadja
19. dub 2018

@romesak hezký..a kolik byla výchozí váha?

krucis
autor
19. dub 2018

Ahoj holky, no vůbec mi to nevyšlo☹ Už začínám asi po čtvrtý a vždy mi to vydrží nejdéle 14 dní☹ Ale jednou to snad vydržím.......

krucis
autor
19. dub 2018

A pro po, vydržel v to někdo? Pokud ano písněte a do vyčerpání pošlu srdíčko😉

ishumisz
19. dub 2018

@krucis tak se nestravujes poradne.. jinak bys chut na sladky nemela. 😀

ishumisz
19. dub 2018

Jinak ja se mezi ty co vydrzely radim, ale asi se nepocitam, kdyz to tak mam uz nafurt 😀

maretavan
19. dub 2018

@krucis Jo vyloženě sladkosti jsem vydržela, asi jsem měla něco co obsahuje cukr, ale sladké to nebylo 😊. Jinak neztrácej naději fakt je to těžký, tak ať se to povede...

sarkad2856
19. dub 2018

@krucis jsem na tom uplně stejně jako Ty 😢

romesak
19. dub 2018

Dlouho jsem mela cca 65 -67kg a na moji vysku 154cm jsem byla oplacana

lutu11
20. dub 2018

Taky jsem to dala. Zhubla jsem a pokracuju dál. Jsem teď hodně motivována.

radus_2011
21. dub 2018

Já jsem odbourala sušenky a to byl taky můj cíl. Vydržela jsem a pokračuju. Ale komplet sladké a cukry odbourat nedokážu.

Strana
z4