A zase ty sestřičky...
Tak se pomalu překulíme do dalších 10 000 příspěvků 🙂
Vítejte... 😉
ani jsme dnes nešli ven ☹
páč mám oteklý oči a celkově se na to necítím 😒 jsem zalezlá jak krtek...
jen mi bylo líto, že mi nelinka přinesla po obědě do obýváku boty a chtěla mi je nasadit...a říkala pá pá pá pá...
jsou zvyklý chodit po obídku ven 😢 😢 😢
jsem fakt hrozná 😒
luzz bobino......nemysli na to...není to tvoje chyba, že sebou nelča plácla, a že blbě spadla.....
luzz časem ano....on totiž čas léčí...sice nevyléčí, ale jizva už tak nebolí...jak se říká
Ahoooj
Luzz... stanou se horší věci!!! Tohle je hrozný, ale ne tragický...
Já jsem dneska mimo, psaly mi holky z práce, co se stalo... Mag, já tomu furt nemůžu uvěřit 😔 ...
Luzz,..teda ty zoubky,..to je mazec,ale věř, že to bude o.k.Kmarádky mi včera volala, že její ségry 4 letej syn píchl nožem do krku 2 letého bráchu,...ale dobrý,...naštěstí se nic hrozného nestalo,ale to leknutí taky nemohla rozdejchat 😲
o boože... 🤐 🤐 brácha se rozvádí a malého mám ted jako vlastního takže týnka má super bráchu ,a to že jsou o 2 roky je tak akorád na průser někdy... no snad né...ona ho naučí a očkuje do všeho 😔 🙄
ahojky 🙂
tak na roční prohlídce ok 🙂
Nelinka 10, 470 kg
Eliška 10, 280 kg
plavčo taky proběhlo super 🙂
jdeme večeřet, zatím se loučím 😉
luzz to jdte měly jako my taky tak
plavčo taky milujem
v po si jdu udělat hlavu se těším zase jako člověk 😵
Luzz... opožděně gratulace k ročku 😵 . Váhy pěkný... A máš můj obdiv, zvládat 3 děti 😉 ...
Luc... vlasy máš podle mě pěkný vždycky 😎 ...

lucí
tak jsem prořvala noc...
vím, že jsou horší věci...ale jsem z toho v hajzlu ☹ nemůžu se pořádně ani najíst, jak mám sevřenj žaludek...
beruška moje malá 😢 😢 😢 😢