A zase ty sestřičky...
Krásné sobotní ráno 🙂
Já jsem zase mrtvoušek,včera jsme si byli se sousedama sednout na pivko,no došli jsme dom po jedné v noci.A už jsem toho moc nenaspala,pač Maty je šíleně zahleněnej a odsávání pomáhá jen na chvilenku,do toho ted ráno 38.5 8-( ...mám jet dnes na sraz se zdravkou po deseti letech,fakt jsem ty holky neviděla těch deset let a moc jsem se těšila 😞 ...tak nevím,jestli mám jet a nechat tu Matyáše manžovi.Jako ono mu snad nic jiného není,jen polyká kvanta hlenu a z toho mu asi vylítla teplota :-p ... z toho srazu bychom byli s kámoškou do půlnoci zpět =-)
Luzz to je moc fajne,že ti je lépe 🙂
Já jsem zase mrtvoušek,včera jsme si byli se sousedama sednout na pivko,no došli jsme dom po jedné v noci.A už jsem toho moc nenaspala,pač Maty je šíleně zahleněnej a odsávání pomáhá jen na chvilenku,do toho ted ráno 38.5 8-( ...mám jet dnes na sraz se zdravkou po deseti letech,fakt jsem ty holky neviděla těch deset let a moc jsem se těšila 😞 ...tak nevím,jestli mám jet a nechat tu Matyáše manžovi.Jako ono mu snad nic jiného není,jen polyká kvanta hlenu a z toho mu asi vylítla teplota :-p ... z toho srazu bychom byli s kámoškou do půlnoci zpět =-)
Luzz to je moc fajne,že ti je lépe 🙂
Ahoj Holky. V pátek jsem byla na ET,zavedli nám 2 krásné embryjka 🙂 Sice den předtím jsem měla teploty(asi unavený organismum),ale v pátek ráno už ne,akurát večer po ET 37,,2 ale teplota šla hned dolů.tak snad bude všechno v pořádku.Dneska trošku špiním,bez krve jen světlý výtok,tak snad to nevadí a čistí se jen sliznice,možná ještě po OPU. ]-( ode dneška beru Utrogestan 😉 Nevadí to?
luzz no když sio to dneska po sobě čtu tak se tomu taky směju ale byla jsem fakt off
ještě napečtu štrůdl a vytřu a bude to
luzz my protifar taky dávaly do sond u hypalbunimnémie a pěkně nám ucpával sondy sondovala jsem třebas 3x za šichtu...ještě že nemáš sondu to bys měla nosan jak chobotisko
dasul gratuluji k 2 emryjkům doufám že se chytí doublata
ještě napečtu štrůdl a vytřu a bude to
luzz my protifar taky dávaly do sond u hypalbunimnémie a pěkně nám ucpával sondy sondovala jsem třebas 3x za šichtu...ještě že nemáš sondu to bys měla nosan jak chobotisko
dasul gratuluji k 2 emryjkům doufám že se chytí doublata
tak nejdřív gratuluju dášence k embrýskům x-) x-) x-)
strasne sme na tebe mysleli 😉
to špinění může trošku být,to nic není...oni tím katetrem trochu odřou ten děložní krček,takže si nedělej starost
a utroš si vkládej,je to potřeba...pomáhá embrýskům čerpat energii 😉
strasne sme na tebe mysleli 😉
to špinění může trošku být,to nic není...oni tím katetrem trochu odřou ten děložní krček,takže si nedělej starost
a utroš si vkládej,je to potřeba...pomáhá embrýskům čerpat energii 😉
maginko,to je vážně těžký...lituju tě...
lucíku,tak ta sonda je to poslední,co jsem ještě neměla 😃
lucíku,tak ta sonda je to poslední,co jsem ještě neměla 😃
jo ale sou fakt jak jeblí já mám účty jen na mamčíno jméno ne na všechny jejich jména takže si nemyslím že bych prohrála ale jebu je...
Jsme po obědě a jedu si koupit bundu,jsem si zasloužila x-) do týdne začínáme zase stavět :-| :-|
lucí
kašli na to...dělej že tě to nezajímá...
kuli
jéžiš a co budete dělat??? 😕 😕
doufám,že né venku..už je pěkná kosa 😕
kašli na to...dělej že tě to nezajímá...
kuli
jéžiš a co budete dělat??? 😕 😕
doufám,že né venku..už je pěkná kosa 😕
holky
já dneska ZASE testovala |-| |-|
bojím se,aby mi miminko do té pondělní kontroly nezmizelo =-)
😉
já dneska ZASE testovala |-| |-|
bojím se,aby mi miminko do té pondělní kontroly nezmizelo =-)
😉
nezmizí....nech toho!! ]-( ]-(
Ložnici 12m na 8m 😉 z celé půlky podkroví téměř 😉
Ložnici 12m na 8m 😉 z celé půlky podkroví téměř 😉
no kulí závifím a nezávidím tak velkou ložnici jo ale ten borde pak ne....
luzz nezmizí co by mizely když tam sou a krásně sílí 🙂
luzz nezmizí co by mizely když tam sou a krásně sílí 🙂
já když nevyhrajem ve spotce a nebudem mít barák tak sním o bytě v podroví x-) x-) x-) okna nad postelí x-)
No okýnka tak máme...... x-) x-) 3pokoje už máme ještě ten jeden nejdůležitější!! 😃 😃
Bordél kde? jako tou prací anebo pak na ůklid? =-)
Bordél kde? jako tou prací anebo pak na ůklid? =-)
no s tou prací úklid no spíš to vytírání podlahy je hnus ten mokrý prach na mopu v rozích stejně musíš na kolena a ručně já kráva chtěla plovoučku do celého bytu a dobře mi tak
Jo my jsme taky z plovoučky vyléčení,takže to vidím na bílý koberec (to si můžem dovolit,páč je to pokoj v patře a leze se tam jen večer a to do postele......takže koberec světlý a krásné zeleňoučké stěny s žlutou možná,noooo jo okýnka to je naše x-) x-) x-) 2pokoje už máme a ještě ten jeden jediný........a tam budou i ty střešní okýnka x-) x-) x-)
No bundu jsem nevzala pač byla hnědá kožená :-S nevím,ještě se rozmyslím,ale koupili jsme malé Nike prďácké x-)
No bundu jsem nevzala pač byla hnědá kožená :-S nevím,ještě se rozmyslím,ale koupili jsme malé Nike prďácké x-)
hezké nedělní raníčko x-)
kulíku,přeci vždycky,když se něco přestavuje nebo něco nového buduje,dělá se u toho přirozeně bordel 😃 😃
nebo u nás aspoň jó 😃
no jo lucí.spodní patro mám taky plovoučky...je to otročina 😃 😃
kulíku,přeci vždycky,když se něco přestavuje nebo něco nového buduje,dělá se u toho přirozeně bordel 😃 😃
nebo u nás aspoň jó 😃
no jo lucí.spodní patro mám taky plovoučky...je to otročina 😃 😃
ahoj sestry dnes mám návštěvní den tak poo vypadnu a budu tu večer je krásně
pak dočtu oápá
pak dočtu oápá
holky,dnes jsem naposledy testovala...zítra v 10,45 hod jdu na ultrazvuk... 😉
tak doufám,že uvidíme nějakou bublinku 🙂
tak doufám,že uvidíme nějakou bublinku 🙂
Sem začni psát odpověď...

Odešli
u mě je asi OHSS na ústupu!
přes noc mi o polovinu oplasklo břicho a přestalo bolet :-N
cítím se skvěle :-N
je to hrozná úleva :-N
myslím,že ten bílkovinný přípravek PROTIFAR je zázračný...
a mých 5 litrů tekutin denně určitě taky přinesl své ovoce...
takže ještě jednou všem KRÁSNÉ SOBOTNÍ RÁNO x-) x-) x-)