A zase ty sestřičky...
Tak se pomalu překulíme do dalších 10 000 příspěvků 🙂
Vítejte... 😉
lucí
nevím,jestli bych teď mohla brát nějaká ATB...
po šesti dnech neúčiný samoléčby už by to bylo vhodný...
ale nevím jak je to s případným těhu...
věřila jsem,že si s tím tělo poradí samo ☹
luzz vím že snad se může triprim brát ale fakt je třeba k tomu doktora
fáákt jo a jak vypadaj?????
Ahojík....
Kulí...však já si ho užívám 😵 ...pracuju kvůli penězům,máme toho ted hodně,ted září bylo pracovně náročný,ale v říjnu bych měla mít jen 7 služeb 😔
Luz....Já jsem měla v těhu zánět močáku a brala jsem ATB....ale už nevím jaká 😒 ...určo ne Biseptol,pač jsem na něj alergická...možná,že to byl Gyrabloc..nebo tak něco 😝
Holky,....já mám problém....na stehně po obvodu mám velmi bolestivé pechýřky...dost bolí...nejdřív jsem si msslela,že mě něco zoblo v práci o noční,pač tam jsou mutanti komárů,ale ted se to rozlezlo a vypada to jako pásový opar 😖 ...teda nevím,jestli by mohl být i na stehně...nikde jeinde to nemám,ale ta noha mě bolí celá,jako kůže a i ty puchýřky 😢 ....odpol asi zajdu k obvodnímu,pže u kožního byych se musela objednat 😢
maf a jestli se to rozlejzá tak to bude asi ono může být kdekoli ten pásový teda nejšastěji na trupu ale i na noze...jo a v poslední době nebylas nachlazená nebo tak? on se vyškrábe ven když je oslabená imunita háájzl jeden pásovej ☹
lucí...nachlazená jsem nebyla,docela se ted držím,i když dneska mě bolí svaly a klouby a i hlava 😖 ...tak třeba to mám od toho.Hlavně aby to nechytly děti 😖 ...no radši půjdu k tomu Mudrovi,ten to snad rozpozná 😝
Lucí...jsem si podle foto říkala,že máme novou parťačku a to jsi Ty!Haha.Jiinak dnes jsem dostala šílenou MS...4dny po dobrání Norethisteronu...hrůza! ☹ A zítra začínám stimulavat 😉
Luzzi,dej hned vědět,co a jak! 😉
Ahoj holky,mám po ní,Luzz to je príma těšíš se co?? 😵 😵
Luci kráááásné fotky.......... a dnes mám pc plnou řit idu papááá
Ahoja...tak je to pásák jako prase,bolí to jako pes,tož jsem si vzala tramal pade a docela to zabralo,ale jsem jak zinklá palicí 😝 ...tak doufám,že to nechytnou děti 🙄
Luciku krásné fotky a v pase taky krásná 🙂
Dasul...tak at se ti tělíčko pěkně nastimuluje 🙂
mag tyjo boroku tak se setři a nechytnou to neboj ruce si přece meješ gut 😉
děkuji za pochvalu fotek další budou nevím kdy pracuje podle času, který jí zbývá, má roční dcerku tak musím být trpělivá
ahoj všem
hlásím,že jsem po ET... 😉
šoupli mi 2 embrya po 96hodinové kultivaci...
13 nám jich zamrazili 🙂 🙂
lucí
jdu se teprve najíst a napít,zbytek později...
mám vás všechny ráda 😵 😵 😵
pa
ok jenom jdi spočívat a ležet hlavně nikam nechodit jen na wc a notas do postele
Ahojik
Luzz,moc ti to přeju!!!!!A myslím na tebe!!!Teda na vás 😵
Mně je jinak jakž takž,ale bolí to ☹
tak jsem tu...
a dobré zprávy nemám...
ve čtvrtek jsem si nechala u nás v práci vyšetřit moč...
výsledek : E.COLLI nad 100 000 v ml - bez ATB to nepůjde... 😖
takže jen čekám,až mi zavolají,že si můžu přijet pro recept...
ještě konzultují slučitelnost s embrýskama ☹ ☹
Luzz...nebuj...to snad dopadne dobře,já brala taky atb v těhu s Danym a dobrý..nedalo se nic dělat 😔
Nikdy jsem neměla opar ani na puse a ted ho mám již podruhý,nejdřív na genitáliích a ted na stehně 🙄

no štve mě to chcandění... 😒
to je nejnepříjemnější... 😖