A zase ty sestřičky...
Tak se pomalu překulíme do dalších 10 000 příspěvků 🙂
Vítejte... 😉
Ty joo...já už myslela že tam jsi,jak mě vyvolávali v nemocnici tak jsem byla taky vyřízená a pořád se mi chtělo spát 😀 😀 jsem to nedočetla víš 😀 už jsem doma 😉 🙂
dobré ránko holky moje 🙂
už se cítím líp 😉 právě popíjím maliník 🙂
jinak to vypadá,že naše dosud příčný béčko se včera srovnalo do správné polohy... takže když nebudou problémy,zkusíme porodit normálně 😉
Luzz...jsi statečná mamina 🙂 ...
Lucí..někdy v červnu pojedeme do Ostravy,tož jsem přemýšlela,že bych se stavila na tafíčto 😅 ...jestli nebydlíš nějak daleko.Moc tím směrem nejezdím,tož bych využila příležitost pokochat se Sáruškou a její hezkou maminkou 🙂
Šári,jak je Tobě? 🙂
ahoj holky moje...
dneska jsem trhla rekord 😝 ještě jsem nespala...trávím noc v obýváku u televize a u pc 😒
teď už jsem vážně utahaná jak kotě...
koukala jsem na Zrození Hanibala Lectra a podobný díla...
tuhle noc jsem se fakt cejtila hodně blbě...z večera hodně tvrdnutí...a v noci,když jsem zkoušela ležet,měla jsem pořád pocit nedostatku vzduchu...
teď je ze mě dokonalá troska 😝 😀
luzz???to nejde spáát????
chjo...já teda si to nedovedu představit jako převalovala jsem se to jo....ale že bych nespala...
tak odpočívej,
Maginko bydlím v Porubě kousek pod fakultní nemocnicí..tak nevím jestli to je pro tebe daleko
Lucí žes mi to taky tak nepopsala fakultka vím kde je 😀 já pořád hledala jen tu ulici 😀 😀 pod jako jak přijíždím anebo projedu ty tramvaj.koleje a dám se do prava??
ahoj holky
já vyhodila kluky k babičce a zůstala jsem tu sama...
z tý noci jsem furt jak mátoha...
zase piju maliník...
už bych strašně chtěla porodit... 😝
kulií popisovala jsem ti to stejně vozovna poruba pod fakultkou hl. tah na OPavu, psalas že máš gps a že navedla někam blbě
luzz trpim s tebou, přeju ti ať porodíš co nejdřív nejlépe hned
lucí
vykouli mi ten porod až na pondělí...zítra chci ještě vyžehlit,uklidit a odchlupit to děsný tělo 😀
ahojky sesřičky,
...luzz škoda,že jsem nevěděla,že též ponocuješ,ráda bych se přidala...bohužel se vzpomatovávám z úrazu a moc mi to nejde..to je i důvod proč jsem se neozvala dřív...moc ti držím palečky a veř,že lucenek to určitě zařídí 🙂 🙂
...dala jsem na chvilenku fotku do alba...zřítila se na mne v ambulanci naše dvoumetrová narvaná kartotéka!! ☹
vrbul
natálka je krááásnáá 🙂 😉 😵 😵 😵
týýýý vole a ta kartotéééka 😨 😨 😨 😨 😨 no to si děláš prdel 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐 s čím si vyvázla?? 😨 😨
tam tě snad museli hledat záchranářský psi... 🤐
tývole vrbul 😲 😲 😲
to je mazec no comment
luzz sem čarovala jako dívá, máš to objednaný na pondělí,tak si "užij "ten poslední den
nejhorší je že ta nespavost je hnusná v tom, že potřebuješ nabrat síly na porod a následné měsíce...páč počínaje porodem se člověk už nevyspí nikdy....já pořádně nespala od 7m, ale pár hodin jo, sice bolavá ale spala, takže luzz tě fakticky lituju

já jsem z toho celodenního výletu úplně vyřízená 😝 😝
hodně mi tvrdne břicho,trochu pobolívá čípek a chce se mi děsně spát...
oni mi opravdu ten porod vyvolávají těma kontrolama... 😝