A zase ty sestřičky...
Tak se pomalu překulíme do dalších 10 000 příspěvků 🙂
Vítejte... 😉
luzz sára to měla taky asi tři dny pak to samo přešlo, ale vím, že to měla i kamarádčina dcera a měla to nahřívat a masírovat , tak ještě počkej
jo a Nelča jak je zababuchaná po koupandu je celá ty 😅 úplně tvůj pohled má 😀
luzz nevím vydrž malé to samo zmizlo..jinak ad doktor prej se ty mléčný žlázky můžou ucpat..
Ahojda ,zdravím,nemám noční,ale věšela jwem prádlo,tož idu hnípat,...mi došlo,že jestli mě někdo viděl,že jsem o půlnoci na balkoně a trapčím tam s trenclema,tak si klepal na čelo,lae šli jen nějací nakalenci,tož dobrý 😀
Jiank jsem též stále ve spěchu,ale bude líp...aspoň doufám 😀 😀 😀
Posílám všem pusítka 😵
ousítka to je hézkýýýý dávám do svého repertoáru k luladlu gojgynce a tutynce 😀 😀 😀
dobré ránko 🙂
tak eliška už je vzhůru,mám jí v obýváku a bulí,ale vypadá to,ještě usne,je to takový pobrekávání,asi neví,co by 😀 ... nelinka ještě po kojení usnula,tak jsem ji nechala chlapovi v posteli 😀 ...
dneska jedly o půlnoci,ve čtyři a ted...
no já prát v noci se nevypsím....máme hlasitou pračku navíc máme spojený obývák s kuchyní takže randál, že ani telku nemůžem pusit......
lucííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí
co to máš v profilůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů????????????????????????????????????????????????????????????????
ten naštvanej smajlík je za to,že nejsi těhu 😀 😀 😀 😀 😀
a né za urpuťandu 😀 😀 😀 😀 😀
copak mě neznáš?? 😅 😅 😅
Ahojík 🙂
Teda Lucííí,já už myslela,že těhulíš 😲 😀
Luzz....dvojčátka jsou prostě xežrání a jak tak jukám,tak jsou i babulenky hodné 😵
Já si tu opakuji testy na zítřejší přijímačky,ale jsem z toho jelen 😀
Hlavně mě irituje ta ústní část-proč jsem si vybrala toto studium,...to fakt nevim,co jim tam říct,...mám na to 20min,...já bych to řekla jednou větou....ale krafat o tom takovou dobu teda nebudu 😲 😝 😀
tak jsem povlíkla postele a chtěli jsme jít s kočárkem ven,ale je tam pěkně hnusně,fouká vítr jak v listopadu 😒
Hoj při neděli...
Luzz... fotky z koupání moc hezký 😵 Co dělá Nelči prsíčko?
Mag... tfuj, tfuj, tfuj... na zítra!!! Hele a o tebe nemám strach, že by ti došla slova 😀 😀 😀 ...
no luzz tož radši jděte k dr. než aby malá měla mastitidu......bobek, na takové věci je moc malinká
sai úprava fotek je tovoje hobby co? moc krásný 😵 😵 😵
Lucí a co segra ? V poho? těhu a její zdrav stav?...myslím na ní...moje kámoška má to samé,jak se cítí?
Držím palec...ale to bude dobré pač se její tělo začne soustředit na těhu 😉 😵
Luzz na fotce Nelinka na jipu ...je asi chyba pač na postýlce je napsáno Eliška 😀 😀 😀 😀

holky
naše neluška má hodně zduřený jedno prsíčko ☹ ,ale fakt dost...jak holčička v pubertě 😝
vím,že to novorozenci můžou mít... ještě předaný hormony od maminky...
ale nelča to má až ted 😒 ,tak nevím...