Aliexpress. Jak dlouho trvá dodání v době koronaviru?
Ahoj, zajímalo by mě, jestli někdo v době koronaviru objednává z aliexpressu a jak dlouho trvá dodání? Děkuji
Ano, casto. Dodani je plus minus jako driv. Kolem mesice
@martiniquest Já teda doufám, že balíček přijde. Podle sledování zásilky má balíček v ČR už nějaký přepravce od 15.2..... Tak uvidím
Objednávám teď hodně, vmposlednich 2 měsících cca 15 položek a všechny přišli do 3 týdnů. Jedna za 10 dnů.
@sarahsimona pokud je v ČR tak to trvá vždycky tak 14 dní než dorazí ke mě domů. V ČR je z Číny za 5 dní a pak trvá nejdýl než se dostane přes třídící centra atd.
@leniczka23 Dobře, děkuju moc za informaci 🙂
@sarahsimona není zač 😊 hezký večer
@leniczka23 Taky přeji hezký večer 🙂
Objednávám hodne. Ted mi chodí zásilky z prosince. Nechápu
Objednávám, do ČR to chodí normálně ale jak to převezme pošta, tak je problém. Nakonec všechno dojde, třeba po třech měsících. Ovšem to už mám většinou vrácené peníze za objednané zboží..
@sarahsimona Klid. Mne prislo opravdu vzdycky vsechno. Rekord byl doruceni za 8 mesicu - balicek objednany v lednu 2020 prisel v zari, ale prisel (muselo se to nekde seknout, protože jine z ledna prisly v breznu-dubnu) Jinak i na jare 2020 chodily veci do 2 mesicu maximalne.
Schvalne js se divala. Naposledy mi vcera prisel balicek objednany 16.1. Predtim pred tydnem ze 4.1.
Tak koukám, že mám asi nějakou protekci 🤣
@leniczka23 Ja ti mam pocit, ze Olomouc je na postu nedosazitelny bod na mape. Obcas mi jde obycejne psani z CR 2 tydny 😆
@martiniquest 🤣🤣🤣
Objednávám opravdu hodně, věci objednané koncem ledna už mám skoro všechny doma. Teďko mám na cestě dalších asi 20 balíčků.👍
Chodí nám rychle, kolem 14-21dni,ale většinou jsou poslané už ze skladů v Evropě. Poslední dobou hlavně Belgie a Arménie.
Dodání jak čeho, něco přišlo do 14 dnů a na něco čekám měsíc, příjde mi to furt tak nějak stejný.
@martiniquest To je asi i HK, mě šel doporučený dopis 10 dní🤦♀️ a co se týká Ali, tak jak kdy, do Čech to jde v pohodě, u nás víceméně katastrofa
Já teď čekám na zásilky ze začátku ledna, po třech týdnech byly všechny v ČR a od té doby se nehýbou :D
@katerina_j Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli ti už zásilky přišly? :D Já čekám na zásilky z konce ledna a pořád nic
@sarahsimona Ahoj, v průběhu minulého týdne došly všechny najednou 🙂 někde se to asi zaseklo ;)
@katerina_j Super, tak já budu ještě čekat :D Děkuju 🙂

Objednavame a chodí to jak kdy. Někdy měsíc, někdy dýl, teď nám došel balíček po 14 dnech a někdy se stalo že jsme se balíčku ani nedočkali.