icon

Aliexpress. Jak dlouho trvá dodání v době koronaviru?

sarahsimona
25. únor 2021

Ahoj, zajímalo by mě, jestli někdo v době koronaviru objednává z aliexpressu a jak dlouho trvá dodání? Děkuji

petulapal
25. únor 2021

Objednavame a chodí to jak kdy. Někdy měsíc, někdy dýl, teď nám došel balíček po 14 dnech a někdy se stalo že jsme se balíčku ani nedočkali.

martiniquest
25. únor 2021

Ano, casto. Dodani je plus minus jako driv. Kolem mesice

sarahsimona
autor
25. únor 2021

@martiniquest Já teda doufám, že balíček přijde. Podle sledování zásilky má balíček v ČR už nějaký přepravce od 15.2..... Tak uvidím

leniczka23
25. únor 2021

Objednávám teď hodně, vmposlednich 2 měsících cca 15 položek a všechny přišli do 3 týdnů. Jedna za 10 dnů.

leniczka23
25. únor 2021

@sarahsimona pokud je v ČR tak to trvá vždycky tak 14 dní než dorazí ke mě domů. V ČR je z Číny za 5 dní a pak trvá nejdýl než se dostane přes třídící centra atd.

sarahsimona
autor
25. únor 2021

@leniczka23 Dobře, děkuju moc za informaci 🙂

leniczka23
25. únor 2021

@sarahsimona není zač 😊 hezký večer

sarahsimona
autor
25. únor 2021

@leniczka23 Taky přeji hezký večer 🙂

lachtanice86
25. únor 2021

Objednávám hodne. Ted mi chodí zásilky z prosince. Nechápu

mumisa
25. únor 2021

Objednávám, do ČR to chodí normálně ale jak to převezme pošta, tak je problém. Nakonec všechno dojde, třeba po třech měsících. Ovšem to už mám většinou vrácené peníze za objednané zboží..

martiniquest
25. únor 2021

@sarahsimona Klid. Mne prislo opravdu vzdycky vsechno. Rekord byl doruceni za 8 mesicu - balicek objednany v lednu 2020 prisel v zari, ale prisel (muselo se to nekde seknout, protože jine z ledna prisly v breznu-dubnu) Jinak i na jare 2020 chodily veci do 2 mesicu maximalne.
Schvalne js se divala. Naposledy mi vcera prisel balicek objednany 16.1. Predtim pred tydnem ze 4.1.

leniczka23
25. únor 2021

Tak koukám, že mám asi nějakou protekci 🤣

martiniquest
25. únor 2021

@leniczka23 Ja ti mam pocit, ze Olomouc je na postu nedosazitelny bod na mape. Obcas mi jde obycejne psani z CR 2 tydny 😆

leniczka23
25. únor 2021

@martiniquest 🤣🤣🤣

miskadis
25. únor 2021

Objednávám opravdu hodně, věci objednané koncem ledna už mám skoro všechny doma. Teďko mám na cestě dalších asi 20 balíčků.👍

barmil
25. únor 2021

Chodí nám rychle, kolem 14-21dni,ale většinou jsou poslané už ze skladů v Evropě. Poslední dobou hlavně Belgie a Arménie.

ornelia
26. únor 2021

Dodání jak čeho, něco přišlo do 14 dnů a na něco čekám měsíc, příjde mi to furt tak nějak stejný.

lidka41
26. únor 2021

@martiniquest To je asi i HK, mě šel doporučený dopis 10 dní🤦‍♀️ a co se týká Ali, tak jak kdy, do Čech to jde v pohodě, u nás víceméně katastrofa

katerina_j
26. únor 2021

Já teď čekám na zásilky ze začátku ledna, po třech týdnech byly všechny v ČR a od té doby se nehýbou :D

sarahsimona
autor
18. bře 2021

@katerina_j Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli ti už zásilky přišly? :D Já čekám na zásilky z konce ledna a pořád nic

katerina_j
24. bře 2021

@sarahsimona Ahoj, v průběhu minulého týdne došly všechny najednou 🙂 někde se to asi zaseklo ;)

sarahsimona
autor
24. bře 2021

@katerina_j Super, tak já budu ještě čekat :D Děkuju 🙂