Amway. Máte zkušenost?

5. lis 2019

Amway. Znáte? Co si mohu/nemohu představit? Nějaké vlastní zkušenosti? Jít do toho?

zelenaesmolda
5. lis 2019

klasicka pyramida,vydelavaji ti nahore.jestli ti jde o privydelek tak se na to vykasli

ariadna12
5. lis 2019

Nabizeni predrazeneho zbozi, malo klientely, neb trh je nasycen, prachy maji jen ti nejvyssi, na tom je to zalozeno, nechod do toho, vezme ti to vic energie a penez, nez normalni prace/brigada.

zelenaesmolda
5. lis 2019

@ariadna12
hlavne je na trhu dostatek nepyramidni kvalitni kosmetiky,tohle se tu mohlo uzivit na zacatku 90.let,ted uz je na to pozde 🙂

ariadna12
5. lis 2019

@zelenaesmolda mne jednou nabizela znama zbozi prave od nich a dost jsem se musela z toho vykecat, byla hodne snaziva, zbozi mi prislo drahe a nepotrebne. Samozrejme po nejake dobe cinnosti pro Amway nechala. Je to takovy podvudek na lidi.

g_m
5. lis 2019

Pokud máte dar vnutit lidem něco, co nepotřebují a nevadí Vám je pořád s něčím otravovat, tak do toho jděte. I když ve finále si myslím, že zapláčete, tyhle super truper značky dělá pomalu každá druhá mamina a nedokážu si představit mít z toho něco, co by stálo za ten čas a námahu.

klea81
5. lis 2019

Amway frčel před 26 lety 😇mně se třeba vůbec nelíbí nezdravé složení kosmetiky. Prádlo vyperu čímkoliv, tak proč předražený amway...

sinicka
5. lis 2019

Bacha, je to sekta..

autor
5. lis 2019

No. Prý to není pyramida, ale síťový marketing. Což znamená, že můžeš vydělávat víc než tvůj up-line, jde jen o míru úsilí a odhodlání to dělat.

ariadna12
5. lis 2019

No hlavne aby se clovek neusnazil. Ja te firme proste neverim.

astyna88
6. lis 2019

Je to podobne jako Avon, Oriflame, Essens..to frcelo kdysi,kdyz nebyla na kazdem rohu drogerka. Znam holku,ktera chytla Am od zacatku a ta si hezky sedi na penezich. Ale to uz nyni tezko dosahnes.

g_m
6. lis 2019

Za me porad jde o miru usili a odhodlani otravovat lidi. Mam tu urputnou kamosku, ktera me porad ukecava na super "hodinku krasy" od Mary Kay. Jsem na to totalne alergicka, mam svou kosmetiku a hodinu bez deti si dovedu predstavit 100x jinak. Neustale pise, jake jsou akce a ze bude objednavat, at to nepropasneme atd. Fakt chcete neustale nekoho uhanet o neco? Necekejte, ue kdyz vypustite do sveta, ze delate pro tuto znacku, tak vas zavali objednavky...

sinicka
6. lis 2019

Bacha, amway ale nepotebuje vydelavat na nekvalitni predrazene kosmetice a doplncich stravy. Nejvic penez jim sypou semináře, knihy a CDcka, ktere prodavaji svym prodejcum, aby zustali zmanipulovani. Peníze nevydelas. Utratis 10x tolik, nez co ti slibují za prijem. A když na to poukazes, tak ti reknou ze se nesnazis a nejsi dost dobry prodejce. Babicka do toho spadla.. bohuzel.. strasna zkusenost..

asojakova
6. lis 2019

Ja jsem treba lidi, co se pustili do Mary Kay, okamzite od sebe odrizla. Nebo kohokoliv, kdo se mi pokusil cokoliv nabidnout. Tak striktni jsem v tom ja. Takze moje rada (nebo postoj): chces- li prijit o kamarady, jdi nabizet cokoliv.

zelenaesmolda
6. lis 2019

@astyna88
kazdy den minimalne jednou vidim na bazarovych skupinach Avon katalogy a furt s tim otravujou, takze jim to asi zase tak nesype kdyz maji potrebu to neustale cpat na net...
Nektere veci mam od avonu rada ale dost se mi to znechutilo s tim vecnym vnucovanim.

astyna88
6. lis 2019

@zelenaesmolda

Ja jsem u nich zapsana,jednou za rok udelam kamoskam vanocni obj a to je vse. Navic notino ma plno veci take od Avonu a nemusim si brat katalog a platit postu...

babanci
6. lis 2019

No, já bych do toho nešla. Nejsem vůbec ten typ, abych lidem cokoliv vnucovala. Znám pár takových, co se snaží až fanaticky a musím říct, že se jim raději vyhnu.

autor
26. lis 2019

Děkuji za názory. Máte někdo nějaké pozitivní zkušenosti?

ariadna12
27. lis 2019

Osobne ne, jen jsem si vzpomnela na Sarku Grossovou (ano, tu vdovu po Stanislavu Grossovi) o te kdysi byly clanky, ze v Amway si vede dobre. Urcite bude neco jeste na netu.

gabrielaorl
27. lis 2019

Jsem u amway registrovana, ale ne jako prodejce, ale jako “pravidelny zakaznik”. Vyhovuji mi nektere jejich produkty, hlavne ty uklidove. Objednavku delam tak dvakrat do roka (vetsi, abych dosahla na slevy) a spokojenost. Co se ale tyce vydelku skrz amway, nemam osobni zkusenost.