icon

Antikoncepce. Od kdy funguje?

katanovobran
3. kvě 2020

Ahoj Holky antikoncepci sem začala brát 3 den od začátku MS za jak dlouho by mě měla začít chránit ? Díky

kajalka
3. kvě 2020

🙄 To je takový problém přečíst si příbalový leták, nebo ještě líp - dotázat se lékaře při převzetí receptu?

leniczka23
3. kvě 2020

Mas to v.pribalovem letaku..pokud si ho vyhodila je dostuony na internetu.

balogis
3. kvě 2020

Myslím,že když si si začala brát první den cyklu a budeš mít sex po skončení ms,třeba pátý den,tak už funguje,teda všechny antikoncepce které sem brala ja to měly tak i v přívalovém letáku

tasimia
3. kvě 2020

@katanovobran proč si ji začala brát až třetí den od MS? Jinak při správném užívání, což je první tabletka v den MS už chrání ;).

te_reza
3. kvě 2020

Začíná se brát s prvním dnem MS a chrání hned. Třetí den teda nvm nvm

balogis
3. kvě 2020

Aha až teď čtu že si začala až třetí den,tak to nevím

katanovobran
autor
3. kvě 2020

@kajalka problém to není,pardon ze sem se vůbec zeptala já myslela ze od toho sme tady poradna pardon za můj debilni dotaz 😀😀

katanovobran
autor
3. kvě 2020

@tasimia protože mi to doporučila doktorka kvůli tomu ze sem ji nasadila po roce znovu a mám hodně posramocene hormony tak asi z nějakého důvodu to bylo,prý je to u některých žen bezne

tasimia
3. kvě 2020

@katanovobran no to slyším poprvé, ale budiž. Znám antikoncepci co se může brát mimo ale ze třetí den cyklu? 🙂

tasimia
3. kvě 2020

@katanovobran ježkovi oči :D to není, že by si měla debilní dotaz, ale každá antikoncepce je prostě jiná, proto si máš přečíst příbalový lístek, ale chápu, že je někdy snazší položit dotaz ostatním ;).

katanovobran
autor
3. kvě 2020

@tasimia já se odpovídala tamte slečne ci paní to nebylo na vás 😊

katanovobran
autor
3. kvě 2020

@tasimia 3 den cyklu kvůli tomu ze sem strašně moc krvacela tak to doktorka nastavila takto

tasimia
3. kvě 2020

@katanovobran pokud se bojíš, tak můžeš na začátek použít i čípky 🙂. Ale chráněna jsi 🙂.

marti89
3. kvě 2020

@katanovobran S rozházenýma hormonama bych už do antikoncepce (pilulek) nešla, je to pěkný svinstvo a je fuk, kdy se začne brát, bude dělat problém tělu. Jen namátkou po jedné jsem 5 týdnů krvácela v kuse, po jiné jsem měla ucpané žíly na nohou a věčně křeče, po další neustálé bolesti břicha. Doporučila bych si napřed očistit a srovnat tělo a použít méně zatěžující metodu.

krupka3
3. kvě 2020

Precti si pribalovy letak!! Jak do sebe muze zena zacit cpat hormony, aniz by si poradne zjistila, jak funguji? Jaka neucta k vlastnimu telu..

katanovobran
autor
4. kvě 2020

@krupka3 malicko přitazene za vlasy 😀😀😀

krupka3
4. kvě 2020

@katanovobran To rikas ty. Ja jedla hormony nekolik let, dnes si teda tukam na celo, ale je to svobodna volba kazde zeny... Kazdopadne jsem vzdy 100% vedela, jak brani HA funguje, a stacilo si precist pribalovy letak. Ale ono je dnes dneska snazsi napsat na socialni sit, chapu.

katanovobran
autor
4. kvě 2020

@krupka3 no jo my mladý liny pohodlný holky to radši takto uděláme 😊protože nejsme schopny ani zvednout zadek a přečíst si to chtěla sem vědět zkušenosti a nepotřebovala sem tady přednášku ještě s dávkou arogance ..