Antikoncepce. Od kdy funguje?
Ahoj Holky antikoncepci sem začala brát 3 den od začátku MS za jak dlouho by mě měla začít chránit ? Díky
Mas to v.pribalovem letaku..pokud si ho vyhodila je dostuony na internetu.
Myslím,že když si si začala brát první den cyklu a budeš mít sex po skončení ms,třeba pátý den,tak už funguje,teda všechny antikoncepce které sem brala ja to měly tak i v přívalovém letáku
@katanovobran proč si ji začala brát až třetí den od MS? Jinak při správném užívání, což je první tabletka v den MS už chrání ;).
Začíná se brát s prvním dnem MS a chrání hned. Třetí den teda nvm nvm
Aha až teď čtu že si začala až třetí den,tak to nevím
@kajalka problém to není,pardon ze sem se vůbec zeptala já myslela ze od toho sme tady poradna pardon za můj debilni dotaz 😀😀
@tasimia protože mi to doporučila doktorka kvůli tomu ze sem ji nasadila po roce znovu a mám hodně posramocene hormony tak asi z nějakého důvodu to bylo,prý je to u některých žen bezne
@katanovobran no to slyším poprvé, ale budiž. Znám antikoncepci co se může brát mimo ale ze třetí den cyklu? 🙂
@katanovobran ježkovi oči :D to není, že by si měla debilní dotaz, ale každá antikoncepce je prostě jiná, proto si máš přečíst příbalový lístek, ale chápu, že je někdy snazší položit dotaz ostatním ;).
@tasimia já se odpovídala tamte slečne ci paní to nebylo na vás 😊
@tasimia 3 den cyklu kvůli tomu ze sem strašně moc krvacela tak to doktorka nastavila takto
@katanovobran pokud se bojíš, tak můžeš na začátek použít i čípky 🙂. Ale chráněna jsi 🙂.
@katanovobran S rozházenýma hormonama bych už do antikoncepce (pilulek) nešla, je to pěkný svinstvo a je fuk, kdy se začne brát, bude dělat problém tělu. Jen namátkou po jedné jsem 5 týdnů krvácela v kuse, po jiné jsem měla ucpané žíly na nohou a věčně křeče, po další neustálé bolesti břicha. Doporučila bych si napřed očistit a srovnat tělo a použít méně zatěžující metodu.
Precti si pribalovy letak!! Jak do sebe muze zena zacit cpat hormony, aniz by si poradne zjistila, jak funguji? Jaka neucta k vlastnimu telu..
@krupka3 malicko přitazene za vlasy 😀😀😀
@katanovobran To rikas ty. Ja jedla hormony nekolik let, dnes si teda tukam na celo, ale je to svobodna volba kazde zeny... Kazdopadne jsem vzdy 100% vedela, jak brani HA funguje, a stacilo si precist pribalovy letak. Ale ono je dnes dneska snazsi napsat na socialni sit, chapu.
@krupka3 no jo my mladý liny pohodlný holky to radši takto uděláme 😊protože nejsme schopny ani zvednout zadek a přečíst si to chtěla sem vědět zkušenosti a nepotřebovala sem tady přednášku ještě s dávkou arogance ..

🙄 To je takový problém přečíst si příbalový leták, nebo ještě líp - dotázat se lékaře při převzetí receptu?