Avent Hrneček první skutečný

ferda1992
19. únor 2018

Ahoj Holky, máte někdo zkušenosti s tímto hrnečkem? https://www.drmax.cz/avent-hrnecek-prvni-skutec...

Jestli se to vyplatí koupit k naučení pití z normalního hrnečku, nebo je lepší aby dítě pilo stale z hrnečku s pítkem? Umíme pít brčkem, i z cucatka jako (Rajec)

Díky za vaše zkušenosti a poznatky k tomuto pítku 🙂

sonacha
19. únor 2018

Ahojda 🙂 Myslím, že vyhazujeme peníze za spoustu zbytečností, ale to je asi úděl nás matek 😀 Synovi jsem v roce dala tenhle hrneček s brčkem https://www.malvik.cz/Vse-ke-krmeni/Lahvicky-a-... a pak se naučil pít z obyč hrnečku úplně v pohodě. Ale asi záleží na dítěti, neteři je rok a půl a z brčka pít neumí. Asi bych to nehrotila, pokud zvládá brčko a cucátko, jsou to asi opravdu vyhozené peníze. Mojí dcerce je půl roku a už jsem ponaučená a spoustu nesmyslů zavrhuju 🙂 Prima den a ať se daří 😉

barumat
19. únor 2018

Dcera ho má, právě proto, že pít brčkem neumí. Nejdřív si pořád cpala bradu do toho víčka, takže jí voda tekla za krk, pak to z ničeho nic konečně pochopila a najednou blik a jede, z hrnečku pije krásně a hned týden nato začala krásně pít i z plastového hrnečku pro panenky, nic nevybryndá. Naučila se současně i krásně pít z klasické pet láhve. Skleničky vůbec neměla tendenci skousávat. Jinak já si ten výdaj ospravedlnila i tím, že nechci, aby měla jako základní styl pití savičky, sosátka a brčka, a přitom chci mít něco, co můžu vozit bez rizika rozlití v autě, kočárku, kabelce, atd. Taky se mi líbí, že se při pití oplachují zoubky, což při brčku nebo savičce ne. Je to důležitá součást dentální hygieny (po sladkosti a jídle napít čisté vody, aby se zuby opláchly od kyselin). Takže za sebe vůbec nelituju.

leki
19. únor 2018

Ahoj. Ja ho koupila, ale uprimne, moc mu to s nim neslo (v roce a neco). Zkousela jsem z nej taky pit a vubec se mu nedivim, jde to fakt debilne. Malej pil dlouho z aventaku s brckem, pak dostal ve 22 mesicich hrnek s mlikem a behem dvou dnu (a par louzi) se to naucil v pohode a pije z hrnku/sklinky mnohem radsi. Ten netekouci hrnek jsem dala kamosce, chtela ho, no, jsou z nrj nadseni a mala z nej uspesne pije (ma rok). Takze nevim 😀

priefi
19. únor 2018

@ferda1992 je to zbytecne. My ho meli a byla to sranda... prvne hrnicek s brckem, to bylo ok, jakmile skutecny hrnecek, vse kolem mokre, proste hrozna sranda to vylivat.... hrnek jsem schovala a jel proste na brcku... a pak uz rovnou pije ze sklenicky (od 18m). Takze za me zbytecne utracene penize 😉

marcelapaskova
19. únor 2018

My ho mame a teda nepochopila jsem ho ani ja ani maly. Byla to pekna blbina to kupovat. Opravdu zbytecnost. STejne je potreba dite naucit zodpovedne pit tak jako tak.

maretavan
19. únor 2018

Mám trochu větší a taky zatim nic moc malá s tím vždycky flákne až se celý rozpadne a vylije. Jestli máš pevný nervy, doporučuju rovnou zkoušet hrnek a mít hadr v pohotovosti a nebo snadnější variantu - to z čeho se mu dobře pije teď.

barumat
19. únor 2018

@maretavan Ten od aventu si nedovedu představit, že by se fláknutím rozpadl a vylil. Maximálně ucmrndne trocha vody co je v tom "systému". Jinak je fakt bytelnej.

ferda1992
autor
19. únor 2018

Dobře. Díky nic kupovat nebudu. 😀

maretavan
19. únor 2018

@barumat tak buď dělám něco blbě nebo je fakt šikovná, protože skoro vždycky to končí louží...

iccc
20. únor 2018

Jako pít se z toho dá, to malý zvládnul rychle, akorat hned v zápětí se to naučil rozebírat!