Balíčky pro děti na Mikuláše. Co dáváte?

kajush95
9. lis 2022

Zdravím všechny maminky, chtěla bych se poradit ohledně Mikuláše. Co dětem dáváte do balíčků nebo jaké adventní kalendáře jim kupujete? 🙂

biciklissie
9. lis 2022

Nejsem moc zastánce těch drahých kalendaru nebo plněných spoustou drobnosti. Takže obyc čokoládový. A Mikuláš, když jsme byli na nějaké mikulaske akci, tak má klasický balíček se sladkostmi odtud. Když ale do toho můžeme zasáhnout, tak spíš dostane nějaké drobnosti, omalovánky, vánoční knížku, věci na tvoření nebo tak. Má ještě v tom období svátek a další sladkosti dostane od babičky, takže stačí.

arevb
9. lis 2022

@kajush95 také raději různé samolepky, věci na tvoření, sliz, vánoční ponožky a méně sladkosti

felixfelicis
9. lis 2022

Od kazdeho neco: trochu suseneho ovoce, trochu bonbonu (PEZ s nejakym davkovacem a tictac🙂 ), trochu cokolady, 1 kindervejce, trochu susenek a nejaky pernicek. K tomu veci do vody z DM, aby toho sladkeho nebylo moc. Mam latkove pytliky z Fleru, takze davam, co se vejde, a vic ne. K tomu nekdy deti dostanou hezke pyzamo nebo tricko, nekdy veci na tvoreni...letos mam plastelinu s autickama od Mamy v rejzi🙂 Kalendar mame obycejny (dobra cokolada, ale zadne vymyslenosti).

vikinkav
9. lis 2022

Jee ja zatim koupila jen ty cokoladovy Mikulase 😄 A pak mam 2 knihy k Albi tuzce - Betlem a Adventni kalendar, tak to asi deti dostanou ☺️

kajush95
autor
5. pro 2022

Poprvé jsem zkoušela objednat od čokoládovny Janek čokoládové uhlí a kalendář, tak uvidíme večer až budeme ochutnávat 🙂. Jsem na to celkem zvědavá, nechala jsem se zlomit na hodnocení, tak doufám, že to bude dobrá čokoláda.