Baví vás sex s vlastním manželem?
čauky baby tak jak je to s váma ještě vás baví sex s manželem nebo je to stereo a je to jednou za čas jako u nás.a to už musí být když na to mám chut já tak na to nemá chut manža a zase naopak aco u vás je to stejný nebo ještěhorší.mi za chvíli dopadneme že to budeme mít jednou za rok navánoce 😀 😀 😀
ale to je ůleva žejo apochie.petka tak v tom máš pravdu kdo říkal že si to ještě nedělal tak kecá
to by mohal být dobrá sranda. To bych někdy ráda zkusila, takovou hru, jenže my máme jen 1 pc ☹
aha a nema ani zaple icq nebo skype a tak? 😀
kdo rika,ze to nedela tak to dela nejvic 😀
tak to mi máme taky jenom jeden docela by mě zajímalo co by stoho mího vylezlo možná by mě i překvapil
srandy by taky byla, kdybyste nevedeli, ze se bavite jeden s druhym. Ale toby pak byla doma si jina diskuze... 😀
petka - no právě...že bych ho balila jako nějaká cizí ženská - to by mě docela zajímalo co by dělal 😀
já taky, ale možná bych se naštvala, co má jako co balit něšjakou ženskou. 6e jsme toi dělala já taky, je něco jiného, ženská musí zachovat tvář za každou cenu 😀
petka - tak tak 😀
To přece bývalo v rádiu, ne? Takovej ten pořad...test věrnosti 😀
toz az tak daleko to by se zvrhlo klidne i v hadku 😀 spis jako:ty za sebe mu napises a budes u pc delat jakoze nic a psat dal a on se na tebe kukne a tak.. 😀
jo? tak ten jsme prošvihla. no ale týkat s eto MM, to by viděl věci... Ale jak říkám, on takovýá není, to spíš já 😉
ja mam laptop pred sebou na stole a lezim u tv 😀 a asi vytuhnu v obyvaku na sedacce ale ten polstar objimam celkem casto i na nej slintam 😀
jabber ja se omlouvam za spatne vyjadrovani dneska uz jsem unavena a jeste k tomu popijim 😀
nensy - no byly tam i případy, že jí pak nechal, protože na něj tohle ušila a nevěřila mu 😅

tak si piste navzajem jako,ze se neznate anebo ty mu napis tajne 😀