Baví vás sex s vlastním manželem?
čauky baby tak jak je to s váma ještě vás baví sex s manželem nebo je to stereo a je to jednou za čas jako u nás.a to už musí být když na to mám chut já tak na to nemá chut manža a zase naopak aco u vás je to stejný nebo ještěhorší.mi za chvíli dopadneme že to budeme mít jednou za rok navánoce 😀 😀 😀
jinak to testovani vernosti je blbost pac kazdej chlap se minimalne bude zajimat alespon prvotne o zenskou co se mu nabizi takze to bych vubec nedelala a navic je konec se vztahem pokud to ten chlap zjisti 🙂 vzpominate na test vernosti na evrope 2?
hehehehe vankus ten joo ja uz sem se uklidnila nalila si dzus a druhym okem koukam na S.S.v tv jak mu jde to Aikido 😀
na evrope 2 to bylo rano ..moderatorka volala na predem urcene cislo od manzelky ci pritelkyne svemu protejsku a rikala mu jak se ji libi sehnala si na nej tel atd mela info od zeny proste a ten chlap 9z 10se zajimalo kdo to je proc a jak proste jim to delalo dobre ,ze se o ne nekdo cizi zajima ale to by i nas tesilo 😀 mam jeden tento test na netu napis mi do IP adresu a poslu ti to je to fakt sranda nekteri chlapci
my to máme tak, že on kludne môže kukať po babách, ešte mi ich aj ukazuje a chce, aby som ju tiež okomentovala a niekedy povie, no tú by si nevyhodila s postele, že? 😀
a ja zas môžem kukať po chalanoch 😉 , ale teda len kukať 🙄
apo, som ti posalla mail a až teraz mi došlo, že to nepatrilo mne, ale nevadí, však? 🙂
baví, ale bohužel je to míň často než bych chtěla. Nějak neni čas....a teď co máme čerstvý mimčo, tak ani energie a to je malej hodnej...No, teď hlavně ještě nemůžem, páč jsem v šestinedělí, tak se těšim, až bude po kontrole na gyn. 😵
jo tak to nevím manža čučí na segala je do toho zažranej a malá se tam vrtí tak jenom čekám kdy se vzbudí.já si totiž myslím že jí rostou zuby furt sebou v noci mele třeba to nejsou zuby já už nevím lukášovi je už devět a už si to nepamatuju
nensy tak si ji vem do postele k sobe a budes mit vzruso hned 😀 neeee to byl humor ,ale stejne pritulit se k miminku 😵 jeste dnes mi malicka da ruku kolem krku kdyz spi semnou a nozky si schova mezi moje a dycha mi do obliceje a mlaska u toho 😵 😵
kili me uz to napsalo ,ze zprava odesla ,ale stejne mam pocit jak je to pomale a seka se to ,ze zitra provedu fragmentaci disku a bude klid!dneska mi to spadlo asi 5x!!! 😀

kdo je promocenej???? 😀 😀 😀